гід ДЕТОКС по-науковому
Цей гід не про схуднення, він про справжні процеси детоксикації, які відбуваються в нашому організмі кожен день. Детоксикація-це природний процес нейтралізації шкідливих речовин, що потрапляють в організм із зовнішнього середовища з повітрям і їжею, а також утворюються в результаті його нормального метаболізму. На жаль, не у всіх ці процеси проходять ідеально. Причина в генетичних поліморфізмах і способі життя. У таких випадках організму потрібно допомогти простимулювати одну або кілька фаз детоксикації. Як це зробити, я і розповідаю в своєму Гіді.
Гід складається з 25 сторінок pdf, в нього входять такі розділи:
Цей гід не про схуднення, він про справжні процеси детоксикації, які відбуваються в нашому організмі кожен день. Детоксикація-це природний процес нейтралізації шкідливих речовин, що потрапляють в організм із зовнішнього середовища з повітрям і їжею, а також утворюються в результаті його нормального метаболізму. На жаль, не у всіх ці процеси проходять ідеально. Причина в генетичних поліморфізмах і способі життя. У таких випадках організму потрібно допомогти простимулювати одну або кілька фаз детоксикації. Як це зробити, я і розповідаю в своєму Гіді.
Гід складається з 25 сторінок pdf, в нього входять такі розділи:
- теорія детоксикації. Класифікація токсинів.
- за якими ознаками можна зрозуміти, що потрібно втручатися в природний процес детоксикації. Аналізи і самодіагностика - в цьому розділі ви знайдете список можливих поліморфізмів генів, що відповідають за кожну з 3 фаз, список аналізів крові і сечі (які відхилення в них повинні стати тривожним дзвіночком) і 2 тесту для самодіагностики без аналізів.
- 1 фаза детоксикації-активація: інгібітори (уповільнюють) і індуктори (прискорюють) - наводжу для кожної фази детоксикації список речовин і продуктів, які її прискорюють і уповільнюють.
- 2 фаза детоксикації-знешкодження: інгібітори та індуктори.
- 3 фаза детоксикації-виведення: інгібітори та індуктори.
- зразкове детокс-меню на 3 дні і прості поради для щоденного детоксу-тут я привела для прикладу кілька рецептів з продуктами індукторами, але хочу, щоб ви розуміли, що детокс це не на 3 дні, не на тиждень, це новий спосіб життя. Особливо якщо є поліморфізми в генах. Тому так само в цьому розділі Я даю поради для щоденного детокс.
- Нутрицевтики для Детокс - дуже маленький розділ, тому що весь упор в цьому Гіді йде на продукти, абсолютно все можна отримати з них!
- Часті питання і відповіді: чому соки і голодування це не детокс, як бути з симптомами інтоксикації, яка з фаз йде зараз і так далі.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CdnRo97qVOF/