Програма англійською
What will you get?
ця 8-тижнева програма пропонує вам найефективніші тренування з нарощування маси, які містять велику різноманітність моїх улюблених вправ, які ви можете виконувати, не виходячи з дому. Основна мета цього курсу-активувати сідниці, зробити свою попу круглої і веселою. Якщо у вас немає великого тренувального досвіду і ви не відчуваєте бажання або можливості піти в тренажерний зал, Ця програма ідеально підійде вам.
Ви будете отримувати нову тренування на щотижневій основі, яку слід виконувати не менше трьох разів на тиждень в будь-який відповідний час дня. Вправи будуть поступово ускладнюватися з кожним тренуванням, щоб підтримувати ваш прогрес.
Говорячи про формат тренування, я буду проводити з вами кожне тренування, допомагаючи вам підтримувати правильний темп з самого початку і до кінця тренування. Все, що вам потрібно, це натиснути кнопку відтворення і почати!
Крім того, у вас буде доступ до відеотеки з пояснювальними відеороликами та порадами для кожної вправи.
Щоб зробити виконання плану тренувань ще більш комфортним, Ви отримуєте PDF-формат кожного тренування, щоб швидко перевірити його на телефоні або роздрукувати перед початком тренування.
What will you get?
- new video-workout every week
- a complete stretching guide
- nutritional advice and motivational tips
- articles on the most essential fitness topics
- private video library with instructions and tips to all exercises
- Нова відео-тренування щотижня
- повне керівництво по розтяжці
- поради щодо харчування та мотиваційні поради
- статті на найактуальніші теми фітнесу
- приватна відео бібліотека з інструкціями та порадами до всіх вправ
Ви будете отримувати нову тренування на щотижневій основі, яку слід виконувати не менше трьох разів на тиждень в будь-який відповідний час дня. Вправи будуть поступово ускладнюватися з кожним тренуванням, щоб підтримувати ваш прогрес.
Говорячи про формат тренування, я буду проводити з вами кожне тренування, допомагаючи вам підтримувати правильний темп з самого початку і до кінця тренування. Все, що вам потрібно, це натиснути кнопку відтворення і почати!
Крім того, у вас буде доступ до відеотеки з пояснювальними відеороликами та порадами для кожної вправи.
Щоб зробити виконання плану тренувань ще більш комфортним, Ви отримуєте PDF-формат кожного тренування, щоб швидко перевірити його на телефоні або роздрукувати перед початком тренування.
https://privatelink.de/?https://www.nastyanassfitness.com/products/home-based-booty-program?variant=31395938566218