побудова викрійки дуже важливий процес. Це "фундамент" вашої іграшки, а коли база якісна, то і побудова самої іграшки буде легше.
Тут зібрані як основи для новачків, так і докладні майстер-класи для професіоналів.
Цей курс створений для тих, хто не знає, що таке форма для іграшок. А також, для тих, у кого є страхи і нерозуміння, як правильно побудувати викрійку і тих, хто давно хотів почати будувати викрійку з нуля самостійно.
Курс складається і блоків, а кожен блок з докладних відео майстер-класів.
Тут ви навчитеся побудови викрійки по фото, щоб зшити м'які іграшки своїми руками. Отримайте великі знання і розуміння процесів побудова викрійки для іграшки в реалістичному стилі.
На курсі Ми побудуємо викрійки для створення:
звичайної кішки, британця, екзота, Перса, Левеня, Чухуахуа, Йорка, Бульдога, Шнауцера, Пуделя, дитинчати панди, кролика і лисиці.
Детально розбираю кожну деталь і ділюся своїм досвідом, який я зібрала за 6 років у кращих майстрів.
Всі подробиці про майстер-класах, Ви зможете знайти в повному описі блоків.
Я запрошую Вас зануритися в світ побудови викрійки і на прикладах найпопулярніших тварин, вивчити техніки і набити руку.
В курс" побудова викрійки " входить 4 блоки:
1.Побудова викрійки. Базовий курс
2.Блок 1. Побудова викрійки по фото. Кішки
3.Блок 2. Побудова викрійки по фото. Собаки
4.Блок 3. Побудова викрійки диких тварин
Тут зібрані як основи для новачків, так і докладні майстер-класи для професіоналів.
Цей курс створений для тих, хто не знає, що таке форма для іграшок. А також, для тих, у кого є страхи і нерозуміння, як правильно побудувати викрійку і тих, хто давно хотів почати будувати викрійку з нуля самостійно.
Курс складається і блоків, а кожен блок з докладних відео майстер-класів.
Тут ви навчитеся побудови викрійки по фото, щоб зшити м'які іграшки своїми руками. Отримайте великі знання і розуміння процесів побудова викрійки для іграшки в реалістичному стилі.
На курсі Ми побудуємо викрійки для створення:
звичайної кішки, британця, екзота, Перса, Левеня, Чухуахуа, Йорка, Бульдога, Шнауцера, Пуделя, дитинчати панди, кролика і лисиці.
Детально розбираю кожну деталь і ділюся своїм досвідом, який я зібрала за 6 років у кращих майстрів.
Всі подробиці про майстер-класах, Ви зможете знайти в повному описі блоків.
Я запрошую Вас зануритися в світ побудови викрійки і на прикладах найпопулярніших тварин, вивчити техніки і набити руку.
В курс" побудова викрійки " входить 4 блоки:
1.Побудова викрійки. Базовий курс
2.Блок 1. Побудова викрійки по фото. Кішки
3.Блок 2. Побудова викрійки по фото. Собаки
4.Блок 3. Побудова викрійки диких тварин
https://privatelink.de/?https://homefellows.ru/courses/nabor/