Що нового?

Придбаний [homebakery42] Сучасне печиво (Галина Макєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 1 з 22
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 43.5 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[homebakery42] Современное печенье (Галина Макеева)

Відеоурок з Сучасного печива готовий

Відразу хочу пояснити, чому я зробила відеоурок, а не провела онлайн вебінар. Все дуже просто, я сама не люблю і не можу дивитися багатогодинні вебінари, тому що я не маю на це стільки вільного часу ‍♀. Я думаю не одна така.
⠀⠀⠀
Тривалість відеоуроку лише 30 хвилин. У нього я поклала весь процес створення чотирьох видів печива, який зайняв у мене майже шість годин.
⠀⠀⠀⠀⠀
В уроці я даю рецептуру, всю технологію і розповідаю, які інгредієнти можна замінити, щоб отримати різні смаки. Даю контакти постачальників бляшаних та картонних коробочок.

Ми з Вами приготуємо:

• печиво Кантуччі (Біскотті) з мінімальною кількістю полегшеного тесту, що використовується лише для поєднання компонентів.
  • мигдальне печиво з тріщинами з класичним смаком, шоколадні, з чаєм матчу та полуничні. Печиво безглютенове та безлактозне.
  • шоколадне печиво з карамеллю та нугатином, покриємо його шоколадом. Я покажу процес темперування за допомогою какао-олії Мікріо.
  • хрумке горіхове печиво (кукіси) з трьома смаками: шоколадне, з в'яленою вишнею та з цукатами.
https://www.instagram.com/p/B3HZFuGgyRS/?igshid=14326u47e06hs

Останнє редагування модератором:
Угорі