Що нового?

Набір учасників [howanski skills] 10 уроків щоб стати успішним ріелтором (Франц Хованскі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 735 ГРН
Учасників: 1 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.7 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
пропагую чемність і професіоналізм в процесах обороту нерухомості.
Руйную стереотипи сфери ріелторських послуг,.. безпардонно і без жалю.
Я маю намір і зміню галузь ріелторських послуг в інтересах тих, хто присвятив себе цій цікавій і потрібній людям професії.

Франц Ховански

Кого я чекаю на відеокурсі "10 уроків Howanski skills"?

Ви успішний ріелтор, але.. бажаєте стати ще більш затребуваним і ще більш високооплачуваним фахівцем сфери обороту нерухомого майна?

чому вам необхідно це зробити?

Тому що надалі,.. в яке б агентство нерухомості ви не прийшли, ваші гонорари будуть вище, ніж у основної маси колег.

чому я в цьому впевнений?

по-перше: тому що.. максимум в 5-ти агентствах нерухомості з 100,.. вчать тому, на чому я роблю акценти в своїх уроках.

по-друге: тисячі наставників і гуру-бізнес-тренерів "знають".. чому потрібно вчити ріелтора, щоб той став успішним. Однак.. лише одиниці з них знають як потрібно вчити, щоб матеріал "заходив і засвоювався".

Без удаваної скромності стверджую, що.. ЗНАЮ ЧОМУ І ЗНАЮ.. Як треба вчити ріелтора, щоб у нього був шанс стати успішним продавцем нерухомості.

по-третє: Я не теоретик. Я практик. Все те, чого навчаю, пройшло багаторічну перевірку на ефективність під час мого перебування стажистом-ріелтором, експертом, керівником відділу, керуючим одночасно двома відділами, власником власної ріелторської компанії.. і не тільки.

ВИ КЕРІВНИК В АГЕНТСТВІ НЕРУХОМОСТІ?

Рекомендую звернути пильну увагу на 10 уроків "Howanski skills". Чому вам необхідно це зробити?

Тому що від рівня ваших педагогічних і творчих компетенцій залежить рівень успішності ваших співробітників, а значить і рівень ваших особистих доходів.

ви ріелтор-експерт з 10-річним досвідом і неосяжної самовпевненістю?

Вам також рекомендую звернути увагу на 10 уроків "Howanski skills" чому вам необхідно це зробити?

тому що:
Стажер лі з 5-денним стажем переді мною,.. або ж експерт-ріелтор
з 20-річним досвідом... ..мені є чим здивувати і того і іншого.
Attention...danger!
Воду не ллю!
Змушую думати!

https://privatelink.de/?https://howanskiskills.com

Угорі