Відкрий всередині себе джерело здоров'я, енергії і краси за 10 хвилин в день
Каошікі-це ритмічний йогівський танець-вправа, який роблять тисячі жінок
Я викладаю каошікі більше 5 років, і мої відео на YouTube зібрали вже понад півмільйона переглядів. Зі мною ви гарантовано освоїте всі тонкощі танцю і зможете робити каошікі регулярно, отримуючи від нього користь і задоволення! На марафоні вас чекають нові треки і Відео для практики, а також море позитиву і заряд енергії від танцю! Давайте разом зробимо кращі зміни в житті. Пора починати!
Продажник:
Каошікі-це ритмічний йогівський танець-вправа, який роблять тисячі жінок
- ідеальний спосіб почати свій день: допомагає зробити ранок бадьорим, розігріває тіло і готує до продуктивного дня, яким би складним він не був.
- робить фігуру стрункою, а тіло підтягнутим: розвиває гнучкість хребта і приводить в тонус безліч груп м'язів
- покращує роботу розуму і пробуджує творчий потенціал: сприятливо впливає і на розум, допомагаючи виявити прихований потенціал і почати його використовувати. Налагоджує зв'язок з тілом
- налагоджує зв'язок з тілом і стабілізує емоційний фон: допомагає позбутися від апатії, млявості, ліні і досягти гармонійного емоційного стану. Тепер нові цілі будуть достижимее!
Я викладаю каошікі більше 5 років, і мої відео на YouTube зібрали вже понад півмільйона переглядів. Зі мною ви гарантовано освоїте всі тонкощі танцю і зможете робити каошікі регулярно, отримуючи від нього користь і задоволення! На марафоні вас чекають нові треки і Відео для практики, а також море позитиву і заряд енергії від танцю! Давайте разом зробимо кращі зміни в житті. Пора починати!
Продажник:
https://hyls.ru/yoga_dance/
Останнє редагування модератором: