Що нового?

Набір учасників Hyperlapse. Гиперлапс (Sebastian Otto)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3460 ГРН
Учасників: 0 з 22
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 163.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

HyperHyperlapse-це найкращий майстер-клас для кожного фотографа, режисера та творця контенту. Якщо вас цікавлять різні, незвичайні та недооцінені методи, стилі, яке обладнання вам потрібно та як я редагую ці надзвичайно Плавні знімки, я впевнений, що в цьому підручнику ви дізнаєтесь, як створити найчистіші гіперлапси там.

Ви отримаєте: матеріали майстер-класу (німецький яз.)
+ Безкоштовно: п'ять наших кращих робочих пресетів, щоб почати редагування вашого першого HYPERLAPS
Про що МК:
  • цей підручник призначений для прискорення процесу навчання Hyperlapse. Моя прискорена 90-хвилинна навчальна програма не тільки навчить вас основам, але й дасть вам глибоку роботу в процесі редагування та VFX.
які програми використовує автор:
  • Для всіх гіперлапсів автор використовує три різні програми. Lrtimelapse, Adobe Lightroom та Adobe After Effects. Для ваших цілей достатньо безкоштовної версії LRTimelapse, тому вам не потрібно купувати цю програму
програма:
  1. INTRO. Давайте почнемо майстер-клас з деяких фактів про себе і свою роботу. Зробіть перші кроки в теорії Hyperlapse і отримайте короткий огляд курсу.
  2. обладнання. Ця частина - все про механізм камери. Перевірте обладнання, яке я використовую - лінзи, камеру та корисні інструменти - щоб створити найчистіші гіперліпси.
  3. Налаштування. Дізнайтеся більше про налаштування камери, інтервалометра та редуктора. Отримати найкорисніші і важливі поради, щоб створити ще кращий результат.
  4. методи. Наостанок - поїхали гиперлапсами! Я покажу вам чотири методи - звичайний і незвичайний, а також недооцінений-і порівняю їх один з одним, щоб ви могли знайти ідеальний метод для вашої роботи.
  5. редагувати. Виконайте повний процес редагування Гіперлапсів, які ми зробили раніше, і отримаєте глибоке розуміння важливих налаштувань і ефектів стабілізації.
  6. VFX. Підніміть ваш Hyperlapse на новий рівень - за допомогою цих порад і спеціальних ефектів ви зможете зробити свій Hyperlapse унікальним і ще більш захоплюючим.
Продажник
https://privatelink.de/?https://hyperhyperlapse.com/

Угорі