Що нового?

Придбаний [[І бенкет] вольова медитація: прикладні аспекти (Олег Бахтіяров, Дар'я Халаджієва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 83.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
вольова медитація є однією з базових практик психонетики. з одного боку, ця практика дозволяє вийти на переживання свого я – фундаментального знання про своє існування, присутності в світі, з іншого боку, її варіацій існує досить багато, і кожна з них здатна допомогти практикуючому вирішити свої завдання.

однак при всій видимій легкості виконання цієї практики багато курсантів зазнають труднощів з вольовою медитацією, і це пов'язано з цілим рядом причин:
ВМ спирається на фундаментальні підстави людини, тому при її виконанні можуть активізуватися як глибинні захисту людини, так і базові питання існування (про те, хто є я, що є моя воля, куди і навіщо я йду по життю),
ВМ в рознесеному варіанті спирається на процесуальне увагу, яке дуже слабо проявлено в нашій культурі, що створює додаткові труднощі,
ВМ для свого втілення потребує ментальної тиші-а це теж дуже непросто,
ВМ дозволяє вийти на смисловий рівень свідомості, але це також часом буває проблематично, так як наш внутрішній критик готовий денно і нощно повторювати нам: "Я не розумію", "Якщо я не розумію, то це неможливо", "у мене нічого не вийде!", коли стикається з новим досвідом і досвідом не-раціонального знання,
ВМ вимагає внутрішнього зусилля-бути в присутності, ясності і тиші, не отлекаться на внутрішні "мультики" і зовнішні обставини, а до цього готовий не кожен ...
І в той же час ВМ, якщо її чесно практикувати, дає дуже багато бонусів – це і повернення до себе, і досвід фундаментального переживання себе, і набуття ментальної тиші, і вихід в робочу позицію, коли нам вдається діяти поза мотивацією, діяти за своїм рішенням, і активізація вольового початку, і можливість управління своєю увагою і ще багато чого цікавого.

однак у всьому цьому потрібно знайти свій шлях до вольової медитації, своє розуміння необхідності цієї практики для себе.
Цикл вебінарів "вольова медитація: прикладні аспекти" спрямований на розкриття розуміння вольової медитації з різних сторін.
кожен вебінар – це авторське заняття наших інструкторів, присвячений своєму аспекту роботи з вольовою медитацією. На цих заняттях ведучі розкажуть про свій досвід, бачення ВМ і про конкретний додатку ВМ для рішень завдань нашого життя.
Курс може бути цікавий як "бувалим", так і новачкам.
З одного боку, всі заняття являють собою цілісність, з іншого боку, кожен вебінар відрізняється самостійністю теми і її опрацювання.
Бажаючі взяти участь в роботі можуть підписатися на весь курс, але можуть – і на окреме тематичне заняття.
Кожне заняття містить як теоретичний, так і практичний матеріал.

Час заняття - 2 години.

Заняття проходили з 14.08.2018 по 30.08.2018 (в системі Miraрolis), з 19.00 по Мск.
Курс складається з 6 занять.
https://privatelink.de/?https://ipir.xyz/%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB-%D0%B2%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80/

Угорі