"Ідеальна дієта". Тільки для тебе.
Єдина мета "ідеальної дієти" - це привчити себе до найсмачнішої і ситної системи харчування. І як бонус-отримати ідеально працюючий організм, приплив енергії і свободу від харчової залежності.
Простіше кажучи-я, як справжня Мама, візьму тебе за ручку, дам всю необхідну інформацію і доведу тебе до тіла і стану, про який ти раніше мріяла, засинаючи перед сном.
І звичайно дуже важливо, щоб ти сама почала розуміти і створювати своє меню без сторонньої підтримки. Цьому ми теж тебе навчимо)
Отже, що ми з тобою будемо робити:
Етап 1: Введення в кетоз
- Ти дізнаєшся, як без ломки відмовитися від будь-якого вуглеводного продукту, замінивши його кето-аналогом
- Навчишся підбирати білкові продукти так, щоб залишатися постійно ситою
- Розберешся нарешті з жирами-які з них погані або хороші, і як підбирати жири, які лікують, а не калічать
- Вже зможеш сформувати свою "ідеальну" тарілку, без сторонньої допомоги
- Навчишся готувати з найпростіших продуктів за своїми рецептами або взявши один з понад 100 наших.
- Зрозумієш, як харчуватися, щоб з ранку до ночі залишатися ситою
- Через спеціальні завдання зрозумієш, як підбирати кето-страви в ресторані або у гостей(або як принести свою їжу на торжество, щоб не образити господиню)
- Почнеш позбавлятися від цукрової та борошняної залежності завдяки секретній практики"тільки сьогодні"
- Навчишся позбавлятися від негативних емоцій не заїдаючи їх
- Прокачаєш самооцінку і перестанеш бояться стресових ситуацій і зривів.
- Дізнаєшся 15 основних причин відсутності або недостатнього результату
- Навчишся виходити з проблем, а не застрявати в них
- За допомогою мене, досвідчених учасниць і служби підтримки розбереш кожну складність по кісточках і знайдеш рішення
- Дізнаєшся які засоби для схуднення відмінно підійдуть до кето, а до яких взагалі не можна торкатися
- Отримаєш мінімум 3 варіанти виходу з режиму "Плато" (коли вага ніяк не хоче далі скидатися)
- Навчишся відрізняти справжнє "Плато" від завищених вимог до себе
- Навчишся зберігати потрібну вагу завдяки 2м простим стратегіям, які підходять під будь-які смакові переваги, спосіб життя або стану здоров'я
- Вже зможеш практикувати "ліниве кето" - на автоматі купувати продукти, формувати меню і відмовлятися від непотрібного
- Зрозумієш, як перевести чоловіка, дітей та інших родичів на кето без чвар і скандалів
- Комплекс відео-вправ від професійного тренера, виконати які зможе кожен. А так само цілодобова підтримка і зворотний зв'язок по тренуваннях.
- Більше 40 рецептів від професійного шеф-кухаря. Готуй просто і вишукано)
- 2 тижні доступу в закритий кето-клуб після проходження курсу. Там тебе чекає велика база знань з кето і можливість потрапити на офлайн-зустрічі.
- 2 книги- "Код ожиріння "і" Секрет довголіття", які я ексклюзивно переклала особисто для вас. Ні у кого, крім вас, в Росії їх немає і не буде)
- Зворотній зв'язок 24/7 в весь період курсу, а так само записи всіх ефірів, які ти отримуєш довічно!
- Доступ в закритий чат зі зворотним зв'язком від більш досвідчених учасниць.
- Повноцінний курс гімнастики особи від експерта в області фейсліфтінга. Підтягнеш шкіру, розгладиш зморшки, додаси особі відпочив і свіжий вигляд.
- Секретний 5-годинний ефір з відповіддю на всі-всі, навіть найпотаємніші, питання особисто від мене.
https://privatelink.de/?https://premium.ketoketo.ru/idealdietajanuary