Що нового?

Придбаний Ідеальна попка за 5 днів + Плоский живіт ? Легко + секрети спокусниць ( Тетяна Кожевнікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 607 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

1. Моя книга це мій Вам подарунок, унікальний, сучасний, підвищує настрій ваше і вашого партнера! Трохи зусилля, душевного настрою і впевненості в успіху - і вже завтра ви зможете надіти облягаючий, обтягуючий одяг, напівпрозорі штани і сукні. Ви сексуально привабливі, і значить, зможете реалізувати свої приховані раніше бажання, про виконання яких ви не сміли навіть мріяти. Зміняться ваші форми-зміниться життя. І обов'язково на краще. Суть моєї методики в тому, щоб відчути кожну частинку кожного м'яза, і подібно віртуозу працювати з нею. Не лінуватися, не кидати на півдорозі, а будувати методично своє красиве тіло. А я, як добра фея, прийду до вас з моїми добрими, дуже своєчасними "дарами" - адже мій комплекс тренування допоможе вам в найкоротші терміни перетворити ваші стегна, ваші сідниці в об'єкт пильних, сексапільних поглядів чоловіків і лютої заздрості представниць слабкої статі, ще не спіткали секретів мого тренінгу.

2. Програма спрямована на тренування і відновлення внутрішніх органів зокрема кишечника, нирок, надниркових залоз, сечостатевої та статевої сфери. За рахунок стимуляції і зміцнення стінок кишечника вирішуються проблеми здуття живота, хвірт, геморой та інші шлунково-кишкові захворювання. Покращуючи еластичність і силу судин відновлюється артеріальний тиск. Гімнастика допоможе за короткий термін підтягнути м'язи кишечника, преса і сідниць. Програма розрахована на підлітків, дорослих жінок і чоловіків. Для кожного віку автором розроблений комплекс вправ.

3. Програма включає в себе вправи з інтимної-гімнастики для дівчаток без використання тренажера і рекомендації по будові красивого тіла від фахівця з фітнесу, Тетяни Кожевнікової. Виконуючи прості та ефективні вправи ви зможете за короткий проміжок часу підтягнути Ваше тіло і скорегувати свою вагу. Програма спрямована на профілактику гінекологічного здоров'я для дівчаток.

https://privatelink.de/?https://shop.intimfitness.ru/videokursy/bazovyy-kurs/sekrety-obolstitelnits-mujskih-serdets-dlya-devochek

Угорі