Що нового?

Набір учасників Ідеальне призначення (Андрій Циганков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 182 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
теорія
Ідеал-метод розглядає причини низької самооцінки і невпевненості в собі під особливим кутом. Я поділюся з вами цим простим та ефективним підходом.

Практика
На одній теорії далеко не заїдеш. В кінці кожного відео будуть діагностичні питання, які допоможуть усвідомити, причини низької поваги і знаходження в стані жертви.

закріплення
Так само ви отримаєте інтелект-карту Відео-курсу, щоб завжди мати під рукою можливість освіжити в пам'яті цінні знання!

чому вам потрібен цей відео курс?

Я хочу поділитися з вами унікальним покроковим алгоритмом на основі принципів ідеал-методу, який будь-якій людині дозволяє знайти своє призначення за 20-30 днів.

1 година теорії, 1-3 тижні практики і ви знайдете свої таланти і призначення.

ось що вас чекає:

- що таке призначення насправді (спойлер: це не те, чому навчають в більшості тренінгів за призначенням)

- з якими наслідками у своєму житті ви зіткнетеся, якщо не будете слідувати своєму призначенню (жодній людині на землі не вдалося уникнути цих наслідків у тривалій перспективі)

- головні причини чому більшість людей не бажає шукати своє призначення і навіть не усвідомлює цього

- що перешкоджає пошуку призначення (якщо не прибрати це, то жоден тренінг з пошуку призначення не принесе вам результатів-перевірено на собі!)

- найефективніші техніки з пошуку призначення (ви отримаєте техніки, які працюють на трьох рівнях, а не тільки на одному як в "типовому" тренінгу з пошуку призначення

- як точно зрозуміти, що ти знайшов своє призначення що таке генетична інерція, і чому навіть знайшовши своє призначення ви можете злитися, так його і не реалізувавши

- як почати реалізувати своє призначення прямо тут і зараз

- прості та ефективні кроки по швидкій монетизації свого призначення і чому раніше ви могли їх не помічати

системний підхід

Я розкладу по поличках і дам вам чітку інструкцію як позбутися від почуття обов'язку, провини, сорому і страху за допомогою простого розуміння і декількох практик. Без шизотерики, позитивного мислення та інших танців з бубном!

участь у відео-курсі ідеально вам підійде якщо:

безрадісність
У Вашому житті немає радості і задоволення, ви працюєте тільки заради виживання, вам не з чуток знайомі втрата мотивації, втома, стреси і брак енергії

гойдалки доходу
Ви змушуєте ходити себе на роботу, у Вашому житті фінансовий застій або гойдалки доходу, ви не бачите сенсу в тому, що ви робите і вам це не подобається, Ви постійно в пошуку чогось кращого

невдоволення
Ви часто дратівливі, у вас страх майбутнього, Ви заздрите тим, хто займається улюбленою справою і отримує за це зростаючий дохід, ви обмежуєте себе в бажаннях і цілях і зліться через це

що Ви отримаєте після Відео курсу:

усвідомлення

Ви зрозумієте приховані причини чому ви не знайшли свого призначення і отримаєте вправи, як його знайти

Управління
Ви зрозумієте якими факторами і як у Вашому житті і свідомості потрібно управляти, щоб отримувати зростаючий дохід від улюбленої справи

відчуття
Я гарантую вам, що після міні-тренінгу радості досягнень і осмисленості у Вашому житті стане більше, а страху і нестачі менше
https://privatelink.de/?https://lp.andreytsygankov.com/idpred/

Угорі