Ідеальний особистий бізнес помічник? є у мене! А у вас? До мене часто звертаються клієнти на тему, Як найняти ідеального персонального помічника. І знаєте чому? Тому що у мене такий є! І я знаю, як створити такого. За 1,5 роки мою персональну помічницю Маріссу намагалися відвести більше 10 разів, пропонуючи перспективну роботу і зарплату в 2 рази більше, ніж у нас, але вона як і раніше зі мною, і її роботою я дуже задоволений. Ще б пак! Удобненько! Кожен хоче отримати готового персонального помічника, якого я виростив і всьому навчив. Сам-то мало хто хоче морочитися, щоб створити в своїй команді цінний кадр. Я вирішив поділитися інсайдерською інформацією, як ви можете найняти Персонального помічника... дивіться подробиці у відео.
Чому мене варто послухати? з 2011 року у мене було всього 3 помічниці. За 7 років всього 2 рази міняв цього найважливішого людини в команді. Підіть пошукайте, хто взагалі на це здатний, так довго працювати з однією людиною і стабільно отримувати чужими руками відмінні результати. До слова, зазвичай це дуже напружена і завантажена позиція, і людина вигорає на ній десь за 1 рік, ну максимум за два. У мене ж все інакше. Середній час ефективної роботи помічника становить 3 роки. І я запрошую вас на інтенсив, де поділюся з вами технологіями, які дадуть вам можливість отримати не просто персонального помічника, а людину, яку ви сміливо зможете називати своєю правою рукою, так як його підтримка вас і вашого бізнесу буде просто безцінна. Практичний інтенсив з інсайдерською інформацією, яку я ніде особливо не палив, окрім як ВІП клієнтам. Цей інтенсив буде Вам корисний, есливи замислюєтеся про таку людину або він у вас вже є, і ви хочете підвищити ефективність роботи з ним.
що ми розберемо?
Основна частина (6 годин)
1. Найм
2. Адаптація
Додаткова частина, якщо ви хочете інсайдерські фішки (3 години).
VIP блок для вас проведе сама Марісса.у неї відмінний досвід роботи як зі мною, так і з менш ефективним керівниками. Вона, знає як бути ідеальним асистентом на практиці. На VIP блоці вона розповість погляд на роботу помічника зі свого боку.
Для вас вона Модель ідеального асистента. Не дарма ж у мене її намагалися переманити за останні півтора року більше 10 разів. Це дуже цінний рідкісний випадок послухати її на цю тему і задати питання, тим більше вона ніде ніколи про це не розповідала. Щоб правильно вибудовувати відносини і ефективну роботу, важливо розуміти не тільки позицію керівника, а й глибоко розуміти мотиви і те, як працює мозок у дійсно хорошого асистента. Для вас це стане глибоким поглядом з іншого боку, який дозволить вам змоделювати Маріссу, так як вона один з кращих асистентів, яких я взагалі коли-небудь бачив.
Основна частина (6 годин)
1. Найм
- Які завдання повинен вирішувати ваш помічник, а які ні в якому разі
- Профайл помічника-основа, без якої Ви наймете аби кого, хто буде працювати аби як.
- Як скласти вакансію ідеального кандидата і де розмістити , щоб вона була магнітом для ідеальних кандидатів
- Тестові завдання, які відсіять непотрібних і заощадять вам тонни часу і нервів
- Скільки платити і в якій послідовності, щоб не вбити свій бюджет.
- Як провести точну співбесіду і вибрати того самого буквально за пару тижнів.
2. Адаптація
- Регламенти роботи помічника, до чого необхідно привчати з першого дня роботи, щоб потім не було проблем
- Каскадний випробувальний термін, який вам гарантує, що ви не візьмете на постоянку людини, яка Вас потім підведе.
- Повний чек-лист введення в робочий процес на найближчі 3-4 місяці
- Навчання помічника необхідним знанням і навичкам. Чому потрібно вчити і в якій послідовності, щоб це посилювало ефективність роботи.
- Як ефективно і швидко навчити помічника всім тонкощам, не витрачаючи тонни свого часу
- Прості програми і сервіси для спільної роботи, які дозволяють тримати руку на пульсі і не зливати потрібні завдання
- Управління завданнями, доступне навіть з телефону (коли багато подорожуєш, як я, доводиться бути дуже мобільним
- Інструменти комунікації з Помічником або чому ніколи не можна користуватися скайпом
- Як закохати в себе помічника, щоб він був лояльний до мозку кісток і пропрацював на вас кілька вірних років
- Еволюція відповідальності помічника або рівні делегування і в якій послідовності необхідно підвищувати складність завдань
- Нефінансова мотивація помічника. Те, що працює сильніше будь-яких грошей.
- Коли варто піднімати зарплату, за що і як це зробити безболісно для бюджету бізнесу і власної кишені
Додаткова частина, якщо ви хочете інсайдерські фішки (3 години).
VIP блок для вас проведе сама Марісса.у неї відмінний досвід роботи як зі мною, так і з менш ефективним керівниками. Вона, знає як бути ідеальним асистентом на практиці. На VIP блоці вона розповість погляд на роботу помічника зі свого боку.
- Як правильно ставити завдання, щоб вони виконувалися
- Що мотивує і надихає домагатися результатів
- Чому її не зміг перекупити ніхто і в чому секрет лояльності
- Хитрощі і секрети роботи асистентом за 5 років в цій позиції
Для вас вона Модель ідеального асистента. Не дарма ж у мене її намагалися переманити за останні півтора року більше 10 разів. Це дуже цінний рідкісний випадок послухати її на цю тему і задати питання, тим більше вона ніде ніколи про це не розповідала. Щоб правильно вибудовувати відносини і ефективну роботу, важливо розуміти не тільки позицію керівника, а й глибоко розуміти мотиви і те, як працює мозок у дійсно хорошого асистента. Для вас це стане глибоким поглядом з іншого боку, який дозволить вам змоделювати Маріссу, так як вона один з кращих асистентів, яких я взагалі коли-небудь бачив.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@livecontent-intensiv-idealnyi-personalnyi-pomoschnik-s-26-po-27-marta