Що нового?

Придбаний Ідеальний персональний помічник, VIP (Юрій Черніков, Марісса Швидка)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5504 ГРН
Учасників: 0 з 103
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 55.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ідеальний особистий бізнес помічник?
є у мене! А у вас? До мене часто звертаються клієнти на тему, Як найняти ідеального персонального помічника. І знаєте чому? Тому що у мене такий є! І я знаю, як створити такого. За 1,5 роки мою персональну помічницю Маріссу намагалися відвести більше 10 разів, пропонуючи перспективну роботу і зарплату в 2 рази більше, ніж у нас, але вона як і раніше зі мною, і її роботою я дуже задоволений. Ще б пак! Удобненько! Кожен хоче отримати готового персонального помічника, якого я виростив і всьому навчив. Сам-то мало хто хоче морочитися, щоб створити в своїй команді цінний кадр. Я вирішив поділитися інсайдерською інформацією, як ви можете найняти Персонального помічника... дивіться подробиці у відео.

Чому мене варто послухати? з 2011 року у мене було всього 3 помічниці. За 7 років всього 2 рази міняв цього найважливішого людини в команді. Підіть пошукайте, хто взагалі на це здатний, так довго працювати з однією людиною і стабільно отримувати чужими руками відмінні результати. До слова, зазвичай це дуже напружена і завантажена позиція, і людина вигорає на ній десь за 1 рік, ну максимум за два. У мене ж все інакше. Середній час ефективної роботи помічника становить 3 роки. І я запрошую вас на інтенсив, де поділюся з вами технологіями, які дадуть вам можливість отримати не просто персонального помічника, а людину, яку ви сміливо зможете називати своєю правою рукою, так як його підтримка вас і вашого бізнесу буде просто безцінна. Практичний інтенсив з інсайдерською інформацією, яку я ніде особливо не палив, окрім як ВІП клієнтам. Цей інтенсив буде Вам корисний, есливи замислюєтеся про таку людину або він у вас вже є, і ви хочете підвищити ефективність роботи з ним.
що ми розберемо?
Основна частина (6 годин)

1. Найм
  • Які завдання повинен вирішувати ваш помічник, а які ні в якому разі
  • Профайл помічника-основа, без якої Ви наймете аби кого, хто буде працювати аби як.
  • Як скласти вакансію ідеального кандидата і де розмістити , щоб вона була магнітом для ідеальних кандидатів
  • Тестові завдання, які відсіять непотрібних і заощадять вам тонни часу і нервів
  • Скільки платити і в якій послідовності, щоб не вбити свій бюджет.
  • Як провести точну співбесіду і вибрати того самого буквально за пару тижнів.
У цьому блоці є секрет. Зовсім не обов'язково, щоб ваш помічник володів прокачаними навичками в онлайн бізнесі. Коли до мене прийшла Марісса, вона перший раз в житті почула слово Інфобізнес.

2. Адаптація
  • Регламенти роботи помічника, до чого необхідно привчати з першого дня роботи, щоб потім не було проблем
  • Каскадний випробувальний термін, який вам гарантує, що ви не візьмете на постоянку людини, яка Вас потім підведе.
  • Повний чек-лист введення в робочий процес на найближчі 3-4 місяці
  • Навчання помічника необхідним знанням і навичкам. Чому потрібно вчити і в якій послідовності, щоб це посилювало ефективність роботи.
  • Як ефективно і швидко навчити помічника всім тонкощам, не витрачаючи тонни свого часу
3. Ефективна робота
  • Прості програми і сервіси для спільної роботи, які дозволяють тримати руку на пульсі і не зливати потрібні завдання
  • Управління завданнями, доступне навіть з телефону (коли багато подорожуєш, як я, доводиться бути дуже мобільним
  • Інструменти комунікації з Помічником або чому ніколи не можна користуватися скайпом
  • Як закохати в себе помічника, щоб він був лояльний до мозку кісток і пропрацював на вас кілька вірних років
  • Еволюція відповідальності помічника або рівні делегування і в якій послідовності необхідно підвищувати складність завдань
  • Нефінансова мотивація помічника. Те, що працює сильніше будь-яких грошей.
  • Коли варто піднімати зарплату, за що і як це зробити безболісно для бюджету бізнесу і власної кишені
VIP блок
Додаткова частина, якщо ви хочете інсайдерські фішки (3 години).

VIP блок для вас проведе сама Марісса.у неї відмінний досвід роботи як зі мною, так і з менш ефективним керівниками. Вона, знає як бути ідеальним асистентом на практиці. На VIP блоці вона розповість погляд на роботу помічника зі свого боку.
  • Як правильно ставити завдання, щоб вони виконувалися
  • Що мотивує і надихає домагатися результатів
  • Чому її не зміг перекупити ніхто і в чому секрет лояльності
  • Хитрощі і секрети роботи асистентом за 5 років в цій позиції

Для вас вона Модель ідеального асистента. Не дарма ж у мене її намагалися переманити за останні півтора року більше 10 разів. Це дуже цінний рідкісний випадок послухати її на цю тему і задати питання, тим більше вона ніде ніколи про це не розповідала. Щоб правильно вибудовувати відносини і ефективну роботу, важливо розуміти не тільки позицію керівника, а й глибоко розуміти мотиви і те, як працює мозок у дійсно хорошого асистента. Для вас це стане глибоким поглядом з іншого боку, який дозволить вам змоделювати Маріссу, так як вона один з кращих асистентів, яких я взагалі коли-небудь бачив.

https://privatelink.de/?https://vk.com/@livecontent-intensiv-idealnyi-personalnyi-pomoschnik-s-26-po-27-marta

Угорі