Що нового?

Придбаний Ідеальний сайт на WordPress (Ілля Чигарєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 916 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 105.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Чому у вас вийде ідеальний сайт? Що взагалі за поняття таке "ідеальний сайт"? - ви можете запитати. Відповідаю: для мене ідеальний сайт це:
  • топовий шаблон для сайту від шаблону для сайту залежить багато чого. На сьогодні кращі шаблони пропонують хлопці з WPShop. Тема Reboot, це один з їх розробок, її я і взяв за основу.
  • проста і швидка настройка налаштування не повинна займати тижні і місяці. Тому я прибрав все зайве і розповів тільки суть. Повторити зможе будь-який новачок.
  • приємний дизайн в курсі я показую як налаштувати всі елементи дизайну, від шапки до підвалу.
  • налаштовані сео інструменти ви хочете щоб ваші статті були популярні і залучали тисячі читачів? Без правильних сео настрік цього не добитися.
  • встановлено захист важливо захистити свій сайт від хакерів і атак роботів. Для цього потрібен потрійний захист з усіх флангів.
  • зроблена оптимізація швидкість завантаження сайту важливий показник, тому сайт повинен бути максимально легким і швидким.
  • прикручені доповнення на сайті повинні бути присутніми необхідні додаткові елементи для просування, наприклад: кнопки соцмереж, схожі записи, хлібні крихти та ін.
  • сайтом зручно управляти 90% часу роботи з сайтом це публікація контенту, тому цей процес повинен бути максимально зручним.
ПАКЕТ 1
  • Курс "ідеальний сайт на WordPress" 35 уроків тривалістю 5 годин 10 хвилин
  • Модуль 1-База (7 уроків)
  • Модуль 2-Дизайн і наповнення (12 уроків)
  • Модуль 3-функціонал (7 уроків)
  • Модуль 4-Захист (3 уроки)
  • Модуль 5-Доповнення (6 уроків) бонуси невразливий сайт як писати топові статті Як заробляти за допомогою партнерок як зробити пошту на домені 20 важливих сервісів для власника сайту
https://privatelink.de/?https://ichigarev.ru/ideal-course

Угорі