Вебінар однаково корисний всім тим, у кого є діючий магазин і тим, хто тільки планує відкриватися.
мій досвід і знання підійдуть для всіх, хто займається продажами товарів, головне інтерпретувати все отримане під свій сегмент товарів.
Мене звуть Анжеліка, мені 25 років, за 2 роки існування нашого бренду @ifnotwe_shop з 10 кв/м Ми розширилися
до 3-х великих шоу-румів в м. Улан-Уде загальною площею
270 кв/м + офіс для команди і франчайзингове відділення.
На даний момент у нас продано 3 франшизи в м Іркутськ, м Улан-Уде, м Брянськ.
Досягнення нашої команди: ми представили "IF NOT we" на міжнародній виставці Франшиз Buybrand 2019 в Москві, постійно беремо участь в соціальних проектах м Улан-Уде, запускаємо свій швейний цех з виробництва одягу під власним брендом.
Мене звуть Анжеліка, мені 25 років, за 2 роки існування нашого бренду @ifnotwe_shop з 10 кв/м Ми розширилися
до 3-х великих шоу-румів в м. Улан-Уде загальною площею
270 кв/м + офіс для команди і франчайзингове відділення.
На даний момент у нас продано 3 франшизи в м Іркутськ, м Улан-Уде, м Брянськ.
Досягнення нашої команди: ми представили "IF NOT we" на міжнародній виставці Франшиз Buybrand 2019 в Москві, постійно беремо участь в соціальних проектах м Улан-Уде, запускаємо свій швейний цех з виробництва одягу під власним брендом.
- скільки потрібно початкових інвестицій
- Як вибрати стиль і цінову категорію товару
- асортиментНа матриця товару
- Маркетинг і розвиток
- пошук приміщення/договір оренди
- Як вести переговори з орендодавцями
- освітлення та дизайн приміщення
- Робота з китайськими постачальниками, де їх шукати, як закуповувати і транспортувати товар
- мотивація команди, фінансова та емоційна. Що таке KPI
- прописування всіх регламентів роботи. Розподіл обов'язків та систематизація бізнесу
- Хто моя цільова аудиторія?
- Кому продавати мій товар?
- делегування і як до нього прийти?
- Як почати швидко розвиватися?
- чому у деяких виходить, а у деяких ні?
- відповіді на запитання слухачів
https://privatelink.de/?https://ifnotwe.com/school