Що нового?

Придбаний [Іматон] "День бабака" або як наблизитися до свого істинного Я (Світлана Крючкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1030 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 89.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
увага!
всім учасникам до початку вебінару необхідно подивитися фільм Гарольда Раміса" День бабака " (1993), включений до Національного реєстру фільмів США.

вебінар розрахований На фахівців в області психологічного консультування та психотерапії, а також всіх бажаючих, які зацікавилися темою особисто для себе.

Буває, що життя людини нагадує сюжет фільму "День бабака": схожі один на одного сірі будні, поточні за однаковим сценарієм. Навіть якщо зовнішня картинка цілком симпатична (хороша робота, достаток, сім'я...), то на душі все одно буває погано. Ніщо не радує і не приносить задоволення. Хочеться змінити життя, але незрозуміло що саме і як. Чому все так відбувається? І що з цим можна вдіяти?

На прикладі фільму" День бабака " ми будемо вивчати поведінку різних типів людей, далеких від розуміння своїх потреб, свого внутрішнього, істинного я.простежимо шлях їх внутрішнього розвитку, який може стати рухом до зрілості. Відчуємо моменти, в яких прокидається справжнє я.побачимо, як це внутрішнє пробудження закономірно змінює і перебудовує світ навколо.

в результаті навчання учасники зможуть:
  • зрозуміти причини, що призводять до потрапляння в пастку циклічності життя;
  • наочно відчути етапи, через які необхідно пройти людині в процесі свого психологічного дорослішання;
  • отримати уявлення про типові способи поведінки недостатньо зрілих людей, за допомогою яких вони намагаються захиститися від навколишньої дійсності;
  • навчитися оцінювати рівень психологічної зрілості особистості за особливостями її комунікацій, відносин з собою і світом;
  • зрозуміти, як отримані знання та навички можна використовувати в процесі терапевтичної роботи з клієнтом для підвищення рівня його психологічної зрілості;
  • навчитися використовувати можливості кінотерапії в процесі консультування на екзистенційні теми (питання смислів, цілей, розуміння себе).
форми роботи:
міні-лекції з опорою на презентацію, виконання практичних завдань у процесі терапевтичного аналізу кінофрагментів, обговорення, рефлексія власного досвіду.
https://privatelink.de/?https://www.imaton.ru/vebinar/den-surka-ili-kak-priblizitsya-k-svoemu-istinnomu-ya-vozmozhnosti-kinoterapii-v-processe-ekzistencialnogo-konsultirovaniya-vzroslyh/

Угорі