Що нового?

Придбаний [Иматон] Образ сексуального я. Психотерапія сексуальної дисгармонії в парі (Олена Маркман)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2250 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: V Victoria777
Статус: Збір коштів
Внесок: 90 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Образ сексуального Я. психотерапія сексуальної дисгармонії в парі

на вебінар запрошуються психологи, сексологи, психотерапевти – всі фахівці, що працюють з проблемами психосексуального розвитку особистості, а також учасники, які цікавляться проблематикою гармонізації інтимних відносин.

Програма представляє досвід консультативної роботи з проблемами в інтимних відносинах з використанням спеціальних діагностичних методик, арт-терапевтичних технік, прийомів медитації та візуалізації, а також системи авторських психотерапевтичних вправ із застосуванням метафоричних карт еротичного змісту.

в результаті навчання учасники зможуть:
  • познайомитися з актуальними психологічними уявленнями про сексуальність і статевої активності;
  • дізнатися про причини виникнення дисфункцій і методи їх психологічної корекції;
  • зрозуміти, чому не всі інтимні стосунки гармонійні і що необхідно для досягнення сумісності;
  • перейняти досвід використання метафори як інструменту психологічної роботи з сексуальними сценаріями і заборонами.
у програмі:
  • Психологія сексуальності. Поняття норми і умовної норми в сексології.
  • біологічні, психологічні та соціальні аспекти чоловічої та жіночої статевої привабливості.
  • закономірності та етапи психосексуального розвитку.
  • психосексуальний розвиток людини і пошук стратегій поведінки:
    • формування образу сексуального Я;
    • вибір партнера;
    • ступінь емоційної близькості;
    • причини розвитку дисфункцій.
  • основні мотиви сексуальної активності: індивідуальні та вікові аспекти.
  • сучасні тенденції статевої активності в партнерських і шлюбних відносинах.
  • психологічна сумісність партнерів. Кризи у відносинах. Позашлюбний зв'язок.
  • Психотерапевтична корекція сексуальної дисгармонії в парі:
    • виявлення ресурсних і проблемних аспектів в парі (тест Д. Готтмана, техніка Д. Джонсона);
    • Діагностика самосприйняття і ставлення до сексу (опитувальник г. Айзенка),
    • виявлення подружньої незадоволеності (опитувальник а. Лазаруса);
    • Діагностика та корекція неусвідомлених переконань, установок, правил, страхів, заборон і очікувань (метафоричні асоціативні карти);
    • дослідження неусвідомлених потреб, розуміння причин порушення потягу і синдрому очікування невдачі в інтимних відносинах (метафоричні асоціативні карти);
    • прояснення сексуальних сценаріїв і пошук патернів, що призводять до дисгармонії в інтимній сфері (метафоричні асоціативні карти);
    • Робота з образом тіла (арт-терапевтичні техніки "мокрий пісок"," минуле в сьогоденні"," Skin to skin " та ін.);
    • гармонізація образу сексуального Я (техніки медитації і візуалізації "струс", "життя в стилі танго", "Закрут" і ін.).

https://www.imaton.ru/vebinar/obraz-seksualnogo-ya-psihoterapiya-seksualnoy-disgarmonii-v-pare/

Угорі