La vostra strada verso la vera LIBERTÀ!
Miei cari studenti, complimenti!
Сьогодні я пишу вам con un senso di orgoglio immenso.
Протягом останніх 10 тижнів ми разом проходили крізь tante regole, verbi, frasi e Zoom intensivi.
Ви не просто вивчали італійську — avete costruito le fondamenta своєї нової мовної особистості.
Ще 10 тижнів тому багато з вас боялися сказати навіть просту фразу без помилок.
Сьогодні ви вже думаєте італійською і починаєте говорити.
Це результат вашої невпинної роботи.
Перед вами зараз важливий момент, який вирішує все.
Зупинятись, чи йти далі?
більшість людей втрачають результат саме після курсу
(не тому що не можуть, а тому що зупиняються)
А ми з вами вже чітко зрозуміли, що мова — це навичка.
Quindi ora voglio fare una domanda onesta: що ви зробите із цим фундаментом далі?
Можна залишити його, і тоді ваші знання поступово diventeranno un prato abbandonato, заростуть травою забуття, якщо не практикувати в нашому ритмі, а можна почати будувати le pareti della vostra nuova vita LIBERA in Italia.
Я запрошую вас на наступний рівень - курс LIBERTÀ, який планується розпочатись вкінці квітня.
Це мій новий авторський курс і простір, де ми перетворюємо теорію in una SUPERPOTENZA linguistica.
Perché LIBERTÀ è il passo logico?
Vita reale: Замість великої кількості правил ми розбираємо, як affittare un appartamento, відкрити рахунок у банку, поговорити з італійцями про культуру, поговорити з сантехніком в situazioni urgenti, чи просто не розгубитися в незручній і вийти із ситуації культурно й спокійно.
Team di supporto: Разом зі мною працює ваша кураторка, яка знає, як довести вас до результату, а також носій і улюбленець нашого Corso Conversazione - Giuseppe, який допоможе вам краще розуміти живу італійську al volo. P.S. Corso Conversazione у 2026 - на паузі.
Diario d’Impatto: Ви отримаєте авторський щоденник — ваш особистий навігатор, який з’єднає базу 2.0 з вашою щоденною рутиною, яку заповнюватимете щодня.
Regalo di laurea
Оскільки ви вже є частиною нашої родини Impariamo con Lili, я підготувала для вас особливі умови, яких ніколи не буде у відкритому доступі:
LIBERTÀ PRO: 550€ - супровід куратора + Giuseppe
LIBERTÀ PREMIUM: 750€ - супровід куратора + мій особистий фокус на вас + Giuseppe
Це не просто знижка.Це моя подяка вам за пройдений шлях і можливість зробити наступний крок у правильний момент.
PRENOTA LA TUA LIBERTÀ — ЗАБРОНЮВАТИ ВАШУ СВОБОДУ В ІТАЛІЇ
Non fermatevi a metà strada.
Обирайте свободу спілкування і дозвольте нам ще раз протягнути вам руку допомоги.
Con tanto amore e fiducia in ciascuno di voi,
ваша Лілі та команда Impariamo con Lili
Чому LIBERTÀ — це більше, ніж просто курс?
Ми будуємо навчання навколо вашої енергії та досвіду нашої команди:
- Лілі («Душа»): Ваша мотивація та лексичний провідник.
- Куратор («Опора»): Та, хто тримає ваш граматичний стрій та допомагає виправляти «косяки».
- Носій («Провокатор»): Ваш італійський тренажер, який не дасть вам занудьгувати та навчить виживати в реальних діалогах.
Це ваша дорожня карта до Свободи. Тут немає місця для страху — лише для відваги бути собою в Італії.
Авторський Metodo Impatto: Психологія + Емоція
Це не академічне зазубрювання. Мій метод базується на емоційному «впливі». Це інтенсивна терапія мовою, яка працює швидше за будь-який додаток, тому що ми задіюємо ваші почуття та реальний досвід.
Що ви отримаєте на платформі:
Ваше навчання на платформі організоване як чіткий та захопливий ритм, де кожен день наближає вас до мети. Ось що чекає на вас у вашому особистому кабінеті:
- Понеділок: L'Inizio (Старт від Лілі). Щотижня ви отримуєте нове лексичне відео, яке задає тему. Саме тут ви дізнаєтеся ім’я свого «Partner della Settimana» — вашої мовної опори на наступні 7 днів.
- Вівторок: La Base (Фундамент). Доступ до уроків з граматики від Лілі. Прямо на платформі ви закріплюєте базу та обмінюєтеся першими аудіо-враженнями зі своїм партнером.
- Середа: Zoom d'Appoggio (Практика з куратором). Жива робота в тріо. Це «безпечна зона», де ви разом з куратором розбираєте граматичні труднощі через реальну практику.
- Четвер: Scrittura & Думки (Рефлексія). Час для письмової практики. Ви пишете резюме свого дня та отримуєте Peer-review — коментар від свого партнера. Це вчить не лише писати, а й розуміти іншого.
- П'ятниця: Il Grande Zoom (Битва з Giuseppe). Найочікуваніша подія тижня! Фінальна імпровізація, ігри в групах та «емоційні побачення». Giuseppe — ваш «провокатор», який навчить вас реагувати швидко й без страху.
- Weekend: La vita sociale (Вихід у світ). Платформа стає містком у реальність. Ви шукаєте цікавий контент, обговорюєте новини дня в загальному чаті та застосовуєте мову поза межами кабінету.
- Тиждень 1-2: Емоційний прорив. Вчимося описувати свій стан та минуле. Запускаємо ваш Diario d’Impatto — щоденник вашого успіху.
- Тиждень 3-4: Побут без стресу. Банки, контракти, оренда житла. Ви навчитеся виставляти власні кордони та вирішувати питання в держ установах.
- Тиждень 6-7: Реальне життя. Телефонні дзвінки сантехніку, візити до лікаря, piccole conversazioni attuali. Ви більше не будете ховатися за навушниками!
- Тиждень 8-9: Впевненість та Конфлікти. Як відстояти себе в салоні краси чи під час суперечки з галасливим сусідом.
- Тиждень 10: Фінал. Велика презентація вашої нової «Свободи».
Обирайте LIBERTÀ. Обирайте свою Свободу сьогодні!
Ціна: Від 550 EUR
Уроків: 33
Мова курсу: Українська
https://corsi.impariamoconlili.com/courses/liberta