чіткий фокус на стратегії та інструменти для 2-ї половини 2022 року, року Водяного Тигра
"Фен-шуй і астрологія" зазвичай проводиться раз на рік. На ньому я ділюся прогнозами на рік, прогнозами, а також практичними діями, заснованими на вашій особистій астрології.
Але 2023 рік, здається, буде незвичним. Враховуючи гіперінфляцію та матір усіх корекцій ринку на горизонті, я не думаю, що багато хто з нас може чекати огляду "раз на рік".
Більше того, те, як ми завершимо 6 місяців, значною мірою визначить ваш 2023 рік.
Теми будуть включати в себе:
Є стара приказка-правильний момент вирішує 50% ваших проблем.
Мені не потрібно говорити вам, як похмуро все виглядає.
Мета тут-створити імпульс, який дасть вам хороший старт, який зробить вас нестримними.
В останні місяці 2022 року вам належить зробити ще дуже багато, і сильний фініш може перемогти неспокійний початок. Якщо ви готові скористатися цими знаннями і створити свій план дій, то цей захід просто необхідно
Подібно до того, як рік Водяного Тигра приносить свої унікальні можливості та виклики, кожен окремий місяць 2022 року має свої злети та падіння. У майбутньому місяці серпні вас чекають великі зміни.
Серпень стане Місяцем земляний Мавпи, який являє собою повне і тотальне зіткнення з роком Водяного Тигра.
Хоч це і зіткнення, це захоплююча пора року переломних подій.
Якщо 2022 рік складається для вас невдало, кращого часу для того, щоб змінити ситуацію, не придумаєш.
Якщо до цього часу все йшло чудово, ви хочете продовжити рух вперед і завершити 2022 рік на хорошій ноті.
Про це та багато іншого розповість майбутній Momentum 2022
Автор: Joey Yap
Дата: серпень 2022
Формат: Матеріали з перекладом на російську мову
"Фен-шуй і астрологія" зазвичай проводиться раз на рік. На ньому я ділюся прогнозами на рік, прогнозами, а також практичними діями, заснованими на вашій особистій астрології.
Але 2023 рік, здається, буде незвичним. Враховуючи гіперінфляцію та матір усіх корекцій ринку на горизонті, я не думаю, що багато хто з нас може чекати огляду "раз на рік".
Більше того, те, як ми завершимо 6 місяців, значною мірою визначить ваш 2023 рік.
Теми будуть включати в себе:
- перспективи фен шуй і астрології
- які ідеї слід реалізовувати, а які уникати відповідно до Вашого Ба Цзи
- підвищення ефективності за допомогою фен Шуй
- визначення та подолання найбільших недоліків протягом наступних 6 міс.
- розпізнавання і витяг вигоди з можливостей, що відкриваються
- і багато іншого....
- допомогти кожному, хто відчуває себе загубленим, перевантаженим або втомленим від того, що не знаходиться там, де хоче бути.
- тренер або консультант, яким потрібен новий набір планів дій
- професіонал, який шукає більше пристрасті та ясності
- власник бізнесу або починаючий підприємець, який шукає нові ідеї
Є стара приказка-правильний момент вирішує 50% ваших проблем.
Мені не потрібно говорити вам, як похмуро все виглядає.
Мета тут-створити імпульс, який дасть вам хороший старт, який зробить вас нестримними.
В останні місяці 2022 року вам належить зробити ще дуже багато, і сильний фініш може перемогти неспокійний початок. Якщо ви готові скористатися цими знаннями і створити свій план дій, то цей захід просто необхідно
Подібно до того, як рік Водяного Тигра приносить свої унікальні можливості та виклики, кожен окремий місяць 2022 року має свої злети та падіння. У майбутньому місяці серпні вас чекають великі зміни.
Серпень стане Місяцем земляний Мавпи, який являє собою повне і тотальне зіткнення з роком Водяного Тигра.
Хоч це і зіткнення, це захоплююча пора року переломних подій.
Якщо 2022 рік складається для вас невдало, кращого часу для того, щоб змінити ситуацію, не придумаєш.
Якщо до цього часу все йшло чудово, ви хочете продовжити рух вперед і завершити 2022 рік на хорошій ноті.
Про це та багато іншого розповість майбутній Momentum 2022
Автор: Joey Yap
Дата: серпень 2022
Формат: Матеріали з перекладом на російську мову
https://privatelink.de/?https://joeyyaponline.com/momentum2022