Індекс твоєї шкіри Pro
c 25 січня
Увага!
Версія PRO доступна тільки для тих, хто закінчив курс "Індекс твоєї шкіри" базовий і хоче йти далі, заглиблюючись у своїх знаннях.
у чому полягає відмінність версії PRO від базової:
Вибираючи навчання на курсі Індекс твоєї шкіри PRO, ви не просто розширюєте свої можливості, ви "збираєте пазл", який дозволяє вам стати не тільки консультантом з підбору догляду, а фахівцем широкого профілю.
Мені знадобилося 3 роки, щоб зібрати воєдино ті знання, якими я ділюся на курсі. У вас є можливість освоїти матеріал за 3 міс. Тезисно, коротко, при цьому ємко і інформативно-все, як ми з вами любимо.
При покупці будь-якого з тарифів вас чекає БОНУС відео, в якому я ділюся своєю історією створення особистого бренду. Розповім про те, що дозволяє мені з кожним днем бути і відчувати себе наповненим і щасливою людиною.
Версія Індекс твоєї шкіри PRO-це вже не просто про домашній догляд, це про комплексне знання, про підтримку здорового, цілісного і щасливого організму.
Pro усвідомленість. PRO любов до себе
c 25 січня
Увага!
Версія PRO доступна тільки для тих, хто закінчив курс "Індекс твоєї шкіри" базовий і хоче йти далі, заглиблюючись у своїх знаннях.
у чому полягає відмінність версії PRO від базової:
- це продовження і доповнення інформації, отриманої в рамках базової версії
- поглиблення за темами, які вже були порушені
- розбір нових, не вивчених тем, в тому числі за темами харчування і нутриціології
- розбір практичних прикладів, складання плану домашнього догляду
- інформація про найефективніші косметичні бренди
- підсумкове тестування зі зворотним зв'язком, диплом видається за результатами
Вибираючи навчання на курсі Індекс твоєї шкіри PRO, ви не просто розширюєте свої можливості, ви "збираєте пазл", який дозволяє вам стати не тільки консультантом з підбору догляду, а фахівцем широкого профілю.
Мені знадобилося 3 роки, щоб зібрати воєдино ті знання, якими я ділюся на курсі. У вас є можливість освоїти матеріал за 3 міс. Тезисно, коротко, при цьому ємко і інформативно-все, як ми з вами любимо.
При покупці будь-якого з тарифів вас чекає БОНУС відео, в якому я ділюся своєю історією створення особистого бренду. Розповім про те, що дозволяє мені з кожним днем бути і відчувати себе наповненим і щасливою людиною.
Версія Індекс твоєї шкіри PRO-це вже не просто про домашній догляд, це про комплексне знання, про підтримку здорового, цілісного і щасливого організму.
Pro усвідомленість. PRO любов до себе
- інструкція та вступний урок
- Масла і жири
- що зволожує в косметиці
- вебінар 1
- особливості догляду. Суха шкіра
- особливості догляду. Жирна шкіра
- особливості догляду. Нормальна шкіра
- вебінар 2
- шкірні захворювання. Пігментації
- шкірні захворювання. Розацеа, Купероз
- шкірні захворювання. Старіння шкіри
- шкірні захворювання. Атопічний дерматит
- вебінар 3
- розбір кейсів до 35 років
- який svyatoslavaosipova вітамін С краще?
- розбір кейсів після 35 років
- який вітамін А краще?
- вебінар 4
- огляд на найефективніші бренди 1
- огляд на найефективніші бренди 2
- вебінар 5
- гаджети для обличчя-огляд на найефективніші
- який актив вибрати.
- чутлива шкіра (жирна і суха, різниця в догляді)
- вебінар 6
- харчування. Підбір індивідуального плану
- стрес. Його вплив і методи корекції
- корекція дефіцитів і нутрицевтична підтримка
- Бонус відео. Мотивація, енергія. Особистий досвід
- вебінар 7
https://privatelink.de/?https://mariasert.ru/PRO