Що нового?

Придбаний Інфо контент генерація ідей 3.0 (Дмитро Звєрєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 284 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 9.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Отримайте покрокове керівництво, яке допоможе вам придумувати необмежену кількість актуальних платних і безкоштовних матеріалів: постів, статей, листів, відео та інших одиниць контенту

міні-курс Дмитра Звєрєва

Автоворонкі продажів, запуски, вебінари, автовебінари, реклама.

Відмінні інструменти, чи не так?

Вони дозволяють залучати аудиторію і отримувати прибуток в ваших онлайн-проектах.

Проте.

Дечого тут не вистачає.

Який елемент необхідний ще, щоб запустити механізм?

Правильно. Контент.

Ті безкоштовні матеріали, які ви розміщуєте на ваших майданчиках: сайтах, каналах, профілях, спільнотах і ті платні продукти, які ви пропонуєте вашій аудиторії.

Без контенту не буде продажів.

Просто тому що нічого буде купувати, нічого буде дивитися, читати, вивчати, впроваджувати.

І чим більше якісного та актуального Контенту ви робите, тим сильніше Ви привертаєте увагу і тим більшу кількість людей ви зможете охопити.

Проблема лише в тому, що придумати багато контенту виходить далеко не у всіх.

Та що вже там. Мало у кого.

Новий курс, нова стаття, нове відео - про що їх зробити? Що там сказати? Який сенс втілити? Упевнений ці та схожі питання неодноразово виникали у вас в голові.

Коли я веду мої тренінги, то завжди бачу цю проблему у клієнтів. Коли я спілкуюся з колегами, то бачу цю проблему у них.

І мені завжди здається це трохи дивним адже придумування величезної кількості контенту не така вже складна штука, якщо трохи постаратися і застосовувати правильні технології.

Я використовую їх вже багато років і вони допомогли зробити більше сотні актуальних платних продуктів і незліченна кількість безкоштовних матеріалів.

Думаю, прийшла пора поділитися цими технологіями.

Що я і зробив, втіливши їх в міні-курсі.

сайт, що продає:
https://privatelink.de/?https://dzverev.ru/kurs-content3

Угорі