Що нового?

Придбаний Інфо розсилка Цар гармата інфобізнесу! Тотальна версія 4.0 (Дмитро Звєрєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 433 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 19.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
що Ви отримаєте з 385 сторінок книги?

Я написав вже більше двадцяти платних електронних книг і ця перша з кількістю сторінок більше 300.

Думаю, це найповніша книга в Рунеті по інфорассилке.

Такий обсяг - не моя примха, а просто необхідність. У темі розсилки для інфомаркетингу-величезна кількість інформації.

При цьому-книга чітко розділена по главам, які проведуть вас по тернистому шляху створення інфорассилкі, її автоматизації та отримання прибутку.

Це тотальний і всеосяжний розгляд ТЕХНІЧНИХ, маркетингових, стратегічних аспектів ведення розсилки-починаючи з самих азів і закінчуючи просунутими автоматичними серіями, запусками, плануванням сегментацією і боротьбою зі спамом.

Ви отримаєте не тільки покроковий план організації інфорассилкі зі скріншотами, схемами і картинками, але і величезна кількість прикладів, секретів, а також - розбір того, що працює на практиці і приносить прибуток.

Ви дізнаєтеся, як вирішити технічні моменти, придумати і назвати лід-магніт, залучати передплатників, як приступити до спілкування з ними, як вибудувати отримання прибутку на автоматі через автоматичні серії, як проводити запуски через миттєві листи, як створювати запускові серії, як сегментувати аудиторію, як недопустити потрапляння в спам, чистити базу і так далі!

Я покажу вам реальні листи моїх автоматичних серій, які створив за останній рік і які принесли сотні тисяч рублів в автоматичному режимі.

Ви отримаєте повний розбір запусків і скріни реальних листів, які відправлялися при релізах:

• тотальної автоворонки в інфомаркетингу-мого 10-тижневого тренінгу з автоворонка продажів, запуск якого приніс мені більше 1 600 000 рублів.
цією інформацією я ділюся вперше. Запуск вийшов дуже крутим і ви побачите всі його етапи. Вже одне це варте того, щоб отримати книгу.

• Тотального email-маркетингу 2.0. - мого коробкового інфопродукту-флагмана
  • Книги тотальна реклама в інфомаркетингу, яку замовили понад 200 осіб після відправки всього лише декількох листів
  • мого закритого співтовариства Таємний інфомаркетинг
  • інтенсиву, який приніс понад півмільйона рублів
це безцінна практична інформація.

Адже набагато простіше і правильніше взяти те, що вже дало результат і змоделювати у себе, ніж придумувати з нуля в надії на те, що "вистрілить", "спрацює" і т. д.

Те, що стоїть попереду і приносить основний і максимальний прибуток.

https://privatelink.de/?http://zverkurs.ru/Inforassilka-kniga

Угорі