Отримайте працюючі інструменти ведення розсилок через email і соціальні мережі, розбір кращих автоворонок і запусків, приклади ефективних листів і найактуальніші методики монетизації вашого онлайн-проекту. Думаю, це найповніша і всеосяжна книга в Рунеті по инфорассилке. Такий обсяг-не моя примха, а просто необхідність. У цій темі просто величезна кількість інформації. При цьому-книга чітко розділена по главам, які проведуть вас по тернистому шляху створення інфорозсилання, її автоматизації та отримання прибутку. Це тотальне і всеосяжне розгляд ТЕХНІЧНИХ, маркетингових, стратегічних аспектів ведення розсилки - починаючи з самих азів і закінчуючи просунутими автоматичними серіями, запусками, плануванням, сегментацією і боротьбою зі спамом.
Ви отримаєте не тільки покроковий план організації інфорозсилання зі скріншотами, схемами і картинками, але і величезна кількість прикладів, секретів, а також - розбір того, що працює на практиці і приносить прибуток.
ви дізнаєтеся, як вирішити багато технічних моментів, придумати і назвати лід-магніт, залучати передплатників, як приступити до спілкування з ними, як вибудувати отримання прибутку на автоматі через автоматичні серії, як проводити запуски через миттєві листи, як створювати запускові серії, як сегментувати аудиторію, як не допустити потрапляння в спам, чистити базу і так далі! Я покажу вам реальні листи моїх автоматичних серій, які принесли десятки, сотні і тисячі замовлень сукупно. Це будуть різні автоворонки-прості і складніше
Поговоримо і про найактуальніші види автоматичних серій - автовебінарні і автомарафонні. Система Дмитра Звєрєва, заснована на 8-річному досвіді створення сотень автоворонок, проведення множинних запусків через листи, взаємодії з сотнями тисяч передплатників, які зробили десятки тисяч замовлень
склад:
Ви отримаєте не тільки покроковий план організації інфорозсилання зі скріншотами, схемами і картинками, але і величезна кількість прикладів, секретів, а також - розбір того, що працює на практиці і приносить прибуток.
ви дізнаєтеся, як вирішити багато технічних моментів, придумати і назвати лід-магніт, залучати передплатників, як приступити до спілкування з ними, як вибудувати отримання прибутку на автоматі через автоматичні серії, як проводити запуски через миттєві листи, як створювати запускові серії, як сегментувати аудиторію, як не допустити потрапляння в спам, чистити базу і так далі! Я покажу вам реальні листи моїх автоматичних серій, які принесли десятки, сотні і тисячі замовлень сукупно. Це будуть різні автоворонки-прості і складніше
Поговоримо і про найактуальніші види автоматичних серій - автовебінарні і автомарафонні. Система Дмитра Звєрєва, заснована на 8-річному досвіді створення сотень автоворонок, проведення множинних запусків через листи, взаємодії з сотнями тисяч передплатників, які зробили десятки тисяч замовлень
склад:
- Книга Інфорозсилання 8.0 (805 сторінок інформації)
- 8 планів продажів на місяць у вашому онлайн-проекті
- комплект кнопок для ваших листів
- комплект по копірайтингу по Джону Карлтону і Бену Сеттлу
- Промоушен з м'якими продажами
- Промоушен зі ступінчастими продажами
https://privatelink.de/?https://dzverev.ru/kniga-inforassilka8