Фролов ю. а. — Інфопродукт №9 – Вода, хвороби зневоднення, лімфа, нирки-хвороби, їх взаємозв'язку і методики лікування
1. Вода і яку воду потрібно споживати?
Бонус-виступ Фролова ю. а. по воді –
Зйомка програми для ТВ-я.це зйомка велася на мою камеру у мене в будинку. В ефір вийде всього 10 хвилин. Тут годину. Це зйомка зсередини, як би за кадром-дуже важлива інформація. Велика тема - "Вода". Жива, структурована, активна. Що це таке і яку воду потрібно пити, що б бути здоровим. Це буде доповненням до даного вебінару від 31 Липня 14г.
+ текст виступу від 31 Липня 14г. Сама лекція.
2. Пропонуємо вам унікальний курс з лікування та профілактики лімфатичної системи:
- Детальний, текстовий виклад роботи лімфатичної системи, будова, рух...
- Що таке тонзиліти, фарингіти, запалення аденоїдів, мигдалин, ангіни..
- Відновлення функцій л. системи, а, значить, легенів, Кишечника, серця, печінки, нирок..
- Хочете вилікуватися від тромбофлебіту, варикозного розширення вен, набряків, лімфаденітів?
- Тут ви дізнаєтеся про кращі в світі, натуральні, лімфостимулятори і методики очищення.
- Лікування складних лімфатичних захворювань і хвороб йдуть від лімфи, — методики.
- Мій кращий комплексний курс для очищення всієї Л-й і серцево-судинної системи!
- Покроковий план дій і використання (в пропорціях) необхідних препаратів 1.2.3...
- Доступні народні методики, трави, комбінації. Зміна і чергування різних систем.
- Тоді ви зможете більше не боятися менінгітів, сепсиси, запалення апендикса....
3. Пропонуємо вам унікальний курс по лікуванню і профілактиці захворювань нирок і МВС:
- Детальний опис роботи, функціонування нирок, нефронів, утворення сечі...
- Будова сечі видільної системи і нирок. Взаємозв'язок з лімфою, шкірою, диханням.
- Сечова кислота і солі-пісок-камені, яких не допустити і розчинити-без операцій!
- Проникнення інфекцій і хвороби викликані інфекціями. Як захиститися і вилікуватися.
- Їжа, Вода і хвороби нирок. Гіпертонія (чому) породжує десятки захворювань - що ж робити?
- Якщо фільтрація в нирках сповільнилася, або, припинилася, як оживити нирки, як запустити?
- В-гемолетіческій стрептокок руйнує нирки і викликає ревматизм. Як бути?
- Найнебезпечніші впливу на нирки, помилки. Кишечник і печінка . Шкіра. Водний баланс.
- Лікування ниркових і суміжних захворювань. Народні методи. Трави і вода, але яка ікак?
- Мій кращий комплексний курс для очищення нирок і лікуванням хвороб пов'язаними з нирками!
Продажник:
https://privatelink.de/?http://ufrolov.blog/infoprodukt-9/