Про що цей курс?
Кожна людина є вагомою частиною Всесвіту, в кожному з нас закладена розумна енергія життя.
За задумом творця і Всесвіту людина не народжується для хвороби, не народжується для страждання.
У шаленому ритмі сучасного життя, в мережах інформаційних потоків людина втратила талант природної інтуїції, втратив чарівні інструменти інтелектуальної вітальної енергії, здатної на фантастичні результати зцілення і відновлення здоров'я.
У цьому курсі в семи уроках я детально розповім, як відшукати, пробудити і зберегти закладену природою невичерпну енергію всередині себе. Покажу на практичних прикладах, як можна навчитися виліковувати себе власними ресурсами, навчу спілкуватися Вас з вашою розумною енергією, продемонструю на яскравих прикладах, як змінити повністю своє мислення.
В ході простих дій я навчу вас крок за кроком змінювати ритм свого мозку, налаштовуватися на різні частоти, навчу Вас формувати квантове поле можливостей, звідки ви зможете вміло черпати здоров'я, благополуччя і все багатство ресурсів та інструментів для нового життя і здійснення Ваших заповітних бажань.
Кожну з 7 теоретичних частин ми детально відпрацюємо на практиці в медитації, повністю відповідної теоретичної частини даного уроку.
Вже з першого уроку Ви отримаєте ключі до активізації ваших власних ресурсів, так щедро дарованих нам Всесвіту для якісного щасливого життя і так несправедливо втрачених нами через брак елементарних знань і заперечення.
Цей курс можна сміливо і справедливо назвати етапом Вашого переродження, керівництвом для нового життя і навіть гайдом конкретних дій для нової якості мислення і нової яскравою щасливого життя!
Для кого призначений курс?
цей унікальний і універсальний курс може стати настільною книгою, якщо ви:
* мрієте перемогти свою хворобу і зміцнити своє здоров'я
* бажаєте поліпшити назавжди якість свого життя
* мрієте досягти поставлених цілей
* хочете позбутися від депресії, постійного стресу, тривоги і налагодити сон
* оволодіти емоційним інтелектом
я щиро рекомендую цей унікальний курс тільки Людям з глибоким мисленням і важливими навичками - чути і розуміти.
Незаперечні переваги цього унікального курсу
Медитації та курси особистісного зростання стали вельми популярними останні роки.
Багато авторів після 2-х медитацій починають вчити щастя.
Але, вивчивши величезний потік абсолютно різної інформації, я зрозумів, що на практиці фактично ні в одного з сотень авторів немає абсолютно ніяких доведених результатів і, на превеликий подив, немає знань ні про енергію Ци, ні про мозок, ні про дивовижні процеси самовідновлення.
За моїми плечима тисячі пацієнтів і прийомів, тисячі відеовідгуків з результатами на відкритих сторінках в соціальних мережах, інтерв'ю різним телепередачам і журналам.
Фантастичні результати мого впливу на стовбурові клітини в ході наукового багаторівневого експерименту в лабораторії енергетики біологічних систем Інституту теоретичної та експериментальної біофізики РАН знаходяться у відкритому доступі і опубліковані в наукових журналах.
Цей воістину унікальний курс створювався разом з вченими-нейропсихологами, нейропсихоімунологами, нейробіологами, що дає нам велику наукову базу, впевненість і право говорити про тонкі процеси мозку і генетичні зв'язки.
Все це дарує курсу незаперечні переваги перед сотнями гігабайт напівпорожніх порад блогерів, як стати здоровим щасливим і багатим за пару днів.
7 зустрічей на дуже важливі теми для здоров'я
7 ключів-медитацій для здоров'я
Бонусна музика для медитацій на кожен день
Встреча1
Ключ1
Що таке енергія і де вона живе?
Віра в енергію = віра в себе
Ти є богоподібний творець
Зустріч 2
Ключ 2
Техніка ефективної медитації як доступ до квантового поля можливостей енергії
Цей момент потенційно містить будь-які можливості
Зустріч 3
Ключ 3
Вчіться панувати собою
Твої думки запускають тисячі хімічних реакцій і нейронних зв'язків
Зустріч 4
Ключ 4
Зміна настрою змінює хімію тіла
Досміятися до одужання
Зустріч 5
Ключ 5
Розбиваємо шаблонне мислення і налаштовуємо новим емоційним досвідом вироблення протеїнів
Нове тіло і нове життя
Зустріч 6
Ключ 6
Володарюй над генами і змінюй їх на свій розсуд
Гени-не вирок
Зустріч 7
Ключ 7
Приборкай мозок нейропластичністю
Квантова людина
- Доступ до всіх матеріалів курсу 7 модулів
- Доступ до додаткових аудіо для медитації
https://privatelink.de/?https://babakhands.getcourse.ru/landing#order