Що нового?

Набір учасників Інформація для трансформації (Бабак Джафарпур)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5147 ГРН
Учасників: 0 з 90
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Про що цей курс?

Кожна людина є вагомою частиною Всесвіту, в кожному з нас закладена розумна енергія життя.

За задумом творця і Всесвіту людина не народжується для хвороби, не народжується для страждання.

У шаленому ритмі сучасного життя, в мережах інформаційних потоків людина втратила талант природної інтуїції, втратив чарівні інструменти інтелектуальної вітальної енергії, здатної на фантастичні результати зцілення і відновлення здоров'я.

У цьому курсі в семи уроках я детально розповім, як відшукати, пробудити і зберегти закладену природою невичерпну енергію всередині себе. Покажу на практичних прикладах, як можна навчитися виліковувати себе власними ресурсами, навчу спілкуватися Вас з вашою розумною енергією, продемонструю на яскравих прикладах, як змінити повністю своє мислення.

В ході простих дій я навчу вас крок за кроком змінювати ритм свого мозку, налаштовуватися на різні частоти, навчу Вас формувати квантове поле можливостей, звідки ви зможете вміло черпати здоров'я, благополуччя і все багатство ресурсів та інструментів для нового життя і здійснення Ваших заповітних бажань.

Кожну з 7 теоретичних частин ми детально відпрацюємо на практиці в медитації, повністю відповідної теоретичної частини даного уроку.

Вже з першого уроку Ви отримаєте ключі до активізації ваших власних ресурсів, так щедро дарованих нам Всесвіту для якісного щасливого життя і так несправедливо втрачених нами через брак елементарних знань і заперечення.

Цей курс можна сміливо і справедливо назвати етапом Вашого переродження, керівництвом для нового життя і навіть гайдом конкретних дій для нової якості мислення і нової яскравою щасливого життя!

Для кого призначений курс?

цей унікальний і універсальний курс може стати настільною книгою, якщо ви:

* мрієте перемогти свою хворобу і зміцнити своє здоров'я

* бажаєте поліпшити назавжди якість свого життя

* мрієте досягти поставлених цілей

* хочете позбутися від депресії, постійного стресу, тривоги і налагодити сон

* оволодіти емоційним інтелектом

я щиро рекомендую цей унікальний курс тільки Людям з глибоким мисленням і важливими навичками - чути і розуміти.

Незаперечні переваги цього унікального курсу

Медитації та курси особистісного зростання стали вельми популярними останні роки.
Багато авторів після 2-х медитацій починають вчити щастя.

Але, вивчивши величезний потік абсолютно різної інформації, я зрозумів, що на практиці фактично ні в одного з сотень авторів немає абсолютно ніяких доведених результатів і, на превеликий подив, немає знань ні про енергію Ци, ні про мозок, ні про дивовижні процеси самовідновлення.

За моїми плечима тисячі пацієнтів і прийомів, тисячі відеовідгуків з результатами на відкритих сторінках в соціальних мережах, інтерв'ю різним телепередачам і журналам.

Фантастичні результати мого впливу на стовбурові клітини в ході наукового багаторівневого експерименту в лабораторії енергетики біологічних систем Інституту теоретичної та експериментальної біофізики РАН знаходяться у відкритому доступі і опубліковані в наукових журналах.

Цей воістину унікальний курс створювався разом з вченими-нейропсихологами, нейропсихоімунологами, нейробіологами, що дає нам велику наукову базу, впевненість і право говорити про тонкі процеси мозку і генетичні зв'язки.

Все це дарує курсу незаперечні переваги перед сотнями гігабайт напівпорожніх порад блогерів, як стати здоровим щасливим і багатим за пару днів.

7 зустрічей на дуже важливі теми для здоров'я

7 ключів-медитацій для здоров'я

Бонусна музика для медитацій на кожен день

Встреча1

Ключ1

Що таке енергія і де вона живе?

Віра в енергію = віра в себе

Ти є богоподібний творець

Зустріч 2

Ключ 2

Техніка ефективної медитації як доступ до квантового поля можливостей енергії

Цей момент потенційно містить будь-які можливості

Зустріч 3

Ключ 3

Вчіться панувати собою

Твої думки запускають тисячі хімічних реакцій і нейронних зв'язків

Зустріч 4

Ключ 4

Зміна настрою змінює хімію тіла

Досміятися до одужання

Зустріч 5

Ключ 5

Розбиваємо шаблонне мислення і налаштовуємо новим емоційним досвідом вироблення протеїнів

Нове тіло і нове життя

Зустріч 6

Ключ 6

Володарюй над генами і змінюй їх на свій розсуд

Гени-не вирок

Зустріч 7

Ключ 7

Приборкай мозок нейропластичністю

Квантова людина

• Доступ до всіх матеріалів курсу 7 модулів
  • Доступ до додаткових аудіо для медитації
https://privatelink.de/?https://babakhands.getcourse.ru/landing#order