ідеальний комплекс підготовки тіла до літа від Анастасії Бабакової.
Всі 6 програм.
1. Програма для ушатанних в мотлох. Тоді не давала ще імена, назву зараз її Софьюшкой. Програма на все тіло в положенні лежачи, в програма після якої не треба відновлюватися. Цю програму робимо в періоди коли немає сил, в слабкі фази циклу або коли просто втомилася дуже сильно. Підійде новачкові, який взагалі ніколи не тренувався, це ідеальний вхід в навантаження.
Бонус-закрита стаття, в якій написала які добавки вважаю потрібними, а які ні для тренується дівчинки, яка працює на схуднення.
2. Програма тренування верху тіла для жінок-спина і грудні м'язи. Назву її Машенькою. Вдома або в залі, все тіло тренуємо просто акцент ставимо на грудні м'язи і спину.
Бонус-моє відео як дівчині навчитися підтягуватися.
3. Програма для плоского животика-Клавушка. Все тіло тренуємо, але акцент ставимо саме на животики.
Бонус-стаття-Як просто вибудувати базу твого раціону, мої знамениті цеглинки
+ як вписати солодке в свій раціон, щоб воно не заважало худнути.
4. Короткі тренування на все тіло, з еластичною стрічкою, Табати 20 хвилин в день.
Катюхи. Все тіло, акцент зниження маси тіла.
Бонус-схема інтервального голодування і правильний в нього вхід, прям по днях тижня, м'яке ускладнення.
5. Програма трьох рівнів для тренування сідниць-Олюшка. Все тіло тренуємо, але акцент сідниці. Вдома або в залі.
Бонуси: три супер техніки посилення сідниць без вправ. Мої авторські фішечки.
можна використовувати самі по собі, в побуті посилюючи сідниці, поки інші справи робиш, а можна докрутити до тренування і зробити її ефективною на 200 відсотків.
+ бонус 2-розтяжка всього тіла, програма розтяжки від мене.
6. Програма тренування рук і плечей по-жіночому. Варюшка. Все тіло тренуємо,
але акцент руки і плечі. Як підтягнути, але не розгойдати.
Бонус 1. 5 моїх авторських супер технік, як зберегти жіночі пропорції працюючи з плечима і руками
Бонус 2. Модифікація кето і більш безпечне використання цієї системи-HFLC. Доступи до моєї закритої статті. Календар, як застосовувати і входити.
Бонус3. Як робити кардіо правильно. Як я його рекомендую робити щоб воно працювало зниження маси тіла.
* все тіло красиво підтягне і врахує жіночі пропорції, багато різних програм і кожна грамотно розставить акцент на
це не означає, що ви повинні бути в безпеці.
* не набридне, не втомить психіку, тому що багато різних програм, до якого тіло точно не скоро звикне і не
перестане реагувати, бо багато різних програм знову ж
* дасть потрібний стрес щоб ти стала стрункішою, але при цьому все це в режимі найбезпечніших вправ, що не шкодять ні суглобам, ні твоїм пропорціям, не перевантажить і не відіб'є бажання тренуватися.
Якщо зібрати всі мої тренування і ось так їх розташувати, як я сказала, то у тебе буде ідеальний комплекс підготовки тіла до літа, тут є все, щоб до літа ти була в кращій своїй формі.
https://privatelink.de/?https://vk.com/teloleto