Що нового?

Придбаний Інший сценарій. Перший ступінь-чернетка. Тариф Базовий (Яна Лан)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 22
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 86.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
інший сценарій - Як переписати своє життя
Перший ступінь-чернетка
Всім привіт! Я до вас з подробицями про новий тренінг і ви перші, хто зможе приєднатися, причому на найвигідніших умовах.
Взагалі-то, спочатку я планувала записати невеликий майстер-клас з інструкціями, як правильно виконувати гіпнотичні медитації і додати до нього 5 готових медитацій...

але все це в процесі роботи вилилося в масштабний новий тренінг з двох ступенів, який я назвала інший сценарій - як переписати своє життя.
Ідея така, що ми подивимося на своє життя, як автор, сценарист і режисер в одній особі і постараємося переписати те, що нас не влаштовує в цьому житті.

таке глобальне усвідомлення і переосмислення...
Головне, що буде відрізняти результат нашої роботи - це реалістичність і простота виконання.
Я хочу, щоб ми написали сценарій не в жанрі фантастики мріючи про нездійсненне, а в жанрі реалізму, навіть, я б сказала-магічного реалізму
Тому що ми додамо гіпнотичні медитації, а вони частенько дають чарівний і несподіваний результат, який ми спостерігаємо у вигляді інтуїтивних рішень.

у тренінгу інший сценарій буде два ступені: чернетка і ЧИСТОВИК.
  • між ними буде час (близько місяця, я думаю) для того, щоб втілити в реальність свою чернетку і з'ясувати, що з написаного потребує доопрацювання. Після чого виправити всі помилки і створити ЧИСТОВИК.
  • У тренінгу буде 5 відео із завданнями, які виходитимуть з ПН по ПТ щоранку в закритому чаті телеграм.
також до кожного відео буде додаватися гіпнотична медитація по темі, яка допоможе розкрити ресурси несвідомого для більш глибокого опрацювання кожної теми.
Уявляєте, ви зможете прожити 2023 рік так, як ніколи до цього?
Просто перейшовши зі стану жертви в авторську позицію... Хочете?

https://privatelink.de/?https://yanalan.com/product-category/drugoj-scenarij/

Угорі