Що нового?

Придбаний Інший світ 3. Призначення (Костянтин Шереметьєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3622 ГРН
Учасників: 0 з 99
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
весь зміст курсу можна умовно розділити на кілька великих розділів (які тісно пов'язані і взаємно доповнюють один одного):
Призначення людини. Проживши все життя людина помічає, що так і не зрозумів для чого він тут. Звідки він прийшов, навіщо знаходиться тут, чому всередині іноді з'являється відчуття, що потрібно було жити якимось іншим життям.
Як писали учасники групи і відзначає у своєму житті майже кожна людина:
"Немає відчуття, що я розумно розпоряджалася всім, що отримала від Всесвіту"
"Це так прекрасно, напевно, жити за призначенням. А так взагалі можна? Можна ось прямо точно знати для чого живеш взагалі?"
"З дитинства мучить думка-чому я тут перебуваю і яке моє призначення в цьому світі, і досі не знаю. Мені вже за 51 рік."
...(подібних ситуацій тисячі!)
Саме темі призначення буде присвячена одна частина курсу. У цьому розділі ви дізнаєтеся відповіді на всі питання, які визначають вектор Вашого життя. Звідки з'являється людина і куди йде, хто вирішує на якому "рівні складності" ви проживете своє життя і чи бувають переродження, що означає Тіло людини з точки зору призначення і чи є у нас контакт з кимось більш давнім і мудрим, ніж ми самі... і багато іншого.
Відповіді на ці питання допоможуть вам переглянути погляд на своє життя, дії, цінність того, що ви робите і відчуваєте. Допоможе вам стати мудрішими, впевненіше, глибше як особистості. А головне, звичайно, - дізнатися своє призначення і почати слідувати йому.
Магічні артефакти. Те, що приходить в життя людини, яка відкриває в собі здібності. В окремій частині ви дізнаєтеся як їх шукати, отримувати і використовувати.
Цей розділ буде цікавий учасникам, які вже розкрили здібності, тому що відкриє для них шлях до нових навичок в магічному світі (можливості яких зараз вже здаються неймовірними...)
Теорія магії. За нудною назвою криються секрети того, як магу рухатися до своїх цілей. Тут все не як у звичайному житті: цілі з'являються несподівано (і важливо не пропустити їх), рух до них докорінно відрізняється від звичного звичайній людині.
Багато читачів пишуть: я працюю над собою, намагаюся, роблю багато зусиль... але чи так діють маги? Вас чекає інформація про" шляху мага", правильному досягненні цілей.
Ви дізнаєтеся як влаштована ланцюжок "мета - підказка - досягнення", де брати магічні ключі, у кого питати поради.
Магічні історії. Об'їздивши десятки країн, відвідавши сотні магічних і вважаються такими місць, Я отримав безліч цікавих знань. Я розповім про найдавнішу людину, ночі з приведенням, історії, розказаних блазнем короля, здоров'я, цілительство, енергії стихій і багато іншого.
Для учасників це стане новими прикладами того, як маг отримує знання, як перевіряти отриману інформацію, які місця варто відвідати, якщо у вас є здібності.
Зустрічі з вищими силами. Учасники другого вебінару розуміють про що йдеться. Для інших учасників це стане сюрпризом.
Курс записаний у форматі аудіо.
https://privatelink.de/?https://www.sheremetev.info/z2018-08_dm3_sale/

Угорі