Методичка з ведення Instagram. Авторства мого.
Стривай, що? Instagram? Ти що, дурень? Просування? У тебе передплатників-то скільки? Ось коли буде мільйон, тоді і будеш нам розповідати, як вести Instagram. Тут я з вами погоджуся. Але чи важливі сантиметри? Виявляється, по залученню аудиторії зі мною може позмагатися не кожен мільйонник. Завдяки вам я отримую цінні поради, підтримку, знаходжу клієнтів, учнів. А вже як ми з Нодією цілий місяць перевіряли, чи зможемо ми жити, їсти і працювати завдяки фотографії та Instagram, і говорити нічого. Так що в ефективності ми тут щось із себе представляємо. Взагалі, я завжди був упевнений, що найпростіший шлях до аудиторії – робити щось цікаво. Якщо добре знімати і добре писати, люди прийдуть. Але потім я чесно поговорив сам з собою (поки Влада одягала на мене гамівну сорочку), і прийшов до висновку, що крім цього, я часто знаходив способи знайти вас і привернути до себе. А на рекламу я витратив тисяч 10 за кілька років. Фейсбук я навіть не відкривав (на це мого IQ не вистачає). Тому, даю слово Далекосхідного пацана, це не чергові уроки з налаштування таргету і рекомендації співпрацювати з блогерами. Це шлях фотографа, для якого головною метою було зібрати навколо себе думаючу, чесну і люблячу аудиторію. Ніяких сумнівних прийомів, ніяких переживань за цифри. Моя історія знайомства з вами і поради до дії.
Все написано тією ж мовою, що ви бачите на цій сторінці. Стукав по клавішах всі січневі канікули під різдвяну музику і контролював, щоб було цікаво і корисно. Про свої підходи до текстів там теж багато. Цифрова методичка, яку Ви можете читати прямо з телефону в метро, ванні, літаку, але не за кермом.