Що нового?

Придбаний [[Інста школа] 10 потік. Пакет #самсебегуру

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3309 ГРН
Учасників: 0 з 83
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У школі Instagram ви навчитеся просувати свій бізнес і продавати свій товар або послугу.

Легко, душевно і ненав'язливо!

Instagram сьогодні-найпопулярніша і сама продає соціальна мережа c більш ніж 200 мільйонами зареєстрованими користувачами.
Популярність Instagram зростає щодня. І не використовувати його для залучення додаткового трафіку для свого бізнесу – як мінімум, дивно.

• Ви хочете, щоб про ваш бізнес дізналися мільйони людей?
  • Вам потрібно заявити про себе, але у вас немає величезних грошей на розкрутку в Інтернеті?
  • Вам потрібні нові клієнти та продажі?
  • Або, можливо, ви хочете заробляти гроші, працюючи віддалено, просуваючи чужі бізнес-акаунти в Instagram?
система навчання:

# самсебегуру. Тільки відео-уроки і завдання для самостійного вивчення. Без супроводу куратора. Варіант для тих, хто чітко розуміє свою мету і вміє управляти своїм часом, грошима. У кого все в порядку з дисципліною і мотивацією

Навчання триває 6 тижнів.

і вже через 6 тижнів ви навчитеся:
  • викликати у людей щирий інтерес до вас, вашого продукту або послуги.
  • наповнювати якісним контентом ваш бізнес-аккаунт в Instagram
  • просувати ваш аккаунт
  • писати геніальні продають Тексти
  • продавати свій товар або послугу
  • ставити цілі і досягати їх
ви дізнаєтеся:
  • Все про безкоштовні та платні методи просування в Instagram
  • секрети рекламних текстів: як написати геніальний продажний текст і продавати легко і без "впарювання"
  • корисні софти і програми для просування в Instagram.
  • дізнаєтеся, що писати в профілі бізнес-аккаунта, в який час робити публікації і як правильно планувати рекламний бюджет.
  • Навчіться залучати в свій аккаунт саме вашу цільову аудиторію
І в результаті число передплатників, зацікавлених саме у вашому товарі або послузі буде рости від місяця до місяця, а з ними будуть рости і продажу!

про автора:
Привіт! Мене звуть Арпіне!

Я автор проекту InstaShkola, #горемать і #супержена

Що стосується особисто моєї діяльності, вже кілька років я веду бізнес-аккаунт сервісу з доставки рецептів і продуктів "вдома смачніше". Зараз Instagram приносить "Вдома смачніше" 30% нових продажів щомісяця. ДО РЕЧІ, підписуйтесь: @domavkusnee

У травні 2013 року я запустила з партнером онлайн квітковий магазин Flowerlavka, який також цвіте і процвітає.

У числі наших великих корпоративних клієнтів-Сбербанк, кафе "Щастя", салони Ferrari. І, уявіть, ці замовники знайшли нас в Instagram.

У листопаді 2014 я з партнером запустила кращий блог про Кіпр Lovemycyprus.ru. і вже за перші півроку просування тільки через Instagram, ми знайшли туристам потрібні апартаменти, здали їх. Я нагадаю, що ми просувалися тільки в Instagram-наш аккаунт @LOVEMYCYPRUS

У мене також є особистий акаунт в Instagram @arpinepro, який має понад 49 тисяч підписників. І кожен місяць число людей зростає від 1 до 5 тисяч.

Я практикую з реальними результатами. Я обожнюю розвиватися і вчити людей досягати своїх цілей за допомогою Instagram!

розвивайтеся! Це всіх дратує!

Продажник:

Угорі