як експерту збільшити свій дохід і охоплення мінімум в 2 рази за допомогою сторіс, прогрівів, що продають постів і залучення. Без продажів, впарювання, вебінарів і шаблонних прийомів, навіть якщо тобі страшно, ти нудний і не любиш продавати.
авторська методика Олександра Чіпіжка
Твої сторіс будуть дивитися до кінця, вони будуть викликати емоції у читача, і найголовніше, після їх прочитання... Читач буде сам кричати тобі"Візьми мої гроші".
Якщо раніше твої послуги і продукти були нікому не потрібні, то застосувавши всі мої фішки, ти будеш отримувати купу замовлень.
програма навчання:
авторська методика Олександра Чіпіжка
Твої сторіс будуть дивитися до кінця, вони будуть викликати емоції у читача, і найголовніше, після їх прочитання... Читач буде сам кричати тобі"Візьми мої гроші".
Якщо раніше твої послуги і продукти були нікому не потрібні, то застосувавши всі мої фішки, ти будеш отримувати купу замовлень.
програма навчання:
- нова мета в прогрівах і сторіс в Instagram в 2022 році. Батя розповість тобі як треба.
- основні помилки прогревов в Instagram, які прогріви погані і чому.
- Дорожня карта, Як написати класний прогрів.
- залучення. Як залучити з першої фрази. Мета-залучення.
- золота метафора, вкладені метафори.
- Сторителлинг. Що таке історія насправді?
- основні техніки сторітеллінга.
- Створення образу і персонажа. Як бути тим, кому вірять і довіряють.
- продає структура поста в Instagram.
- як витягувати смисли і упаковувати їх.
- чому історія має таку силу?
- взаємодія з читачем, викликаємо емпатію.
- техніка "ковбаса".
- техніка "Аватар".
- техніка "оплески".
- Як зробити так, щоб твої сторіс дивилися і оглядали?
- гачки для продажу, розставляємо пастки в прогрівах.
- історія як кіно, режисируємо фільм.
- Нескінченна історія.
- Як переконувати, продавати і мотивувати до покупки без впарювання.
- ідея та її впровадження, читач продає сам собі і купує.
- глибоке занурення в ніші і цільову аудиторію.
- Братик, що з моїми обіймами? Як збільшити свій пен... як зробити так, щоб охоплення не падали і як збільшувати їх в будь-який момент.
- Супер-крута техніка, що дозволяє точно зрозуміти свою ЦА, що вона хоче, що їй потрібно і як докрутити свій продукт, щоб його купували як гарячі пиріжки.
https://privatelink.de/?https://instadance.ru