Що нового?

Придбаний Інстинкти, мужність і мотивація (Денис Бурхаєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей вебінар називається "інстинкти, мужність і мотивація". Поясню, чому я хочу його провести, що на цьому вебінарі я хочу дати людям, і, відповідно, в якому вигляді він буде проходити. Чому саме така тема?
Справа в тому, що я працюю з клієнтами і основною тематикою моєї роботи, тобто проблематикою є Проблема мотивації. Тобто все, що пов'язано з цим-демотивація по життю, відсутність сенсу життя, відсутність якої б то не було життєвої енергії і т. д.
Люди, клієнти, які до мене приходять, вони, всі як один, вважають, що у всіх все добре в цій сфері, і тільки у нього, у даного конкретного людини, у даного конкретного клієнта якісь психологічні проблеми і демотивація в житті. А У інших все нормально, все прекрасно – люди всього досягають, заробляють собі на будинки, яхти, квартири, машини, життя йде, дівчата люблять. Все прекрасно.

Насправді, я як людина, яка бачить зсередини цю проблему, можу сказати, що це не так!
Насправді, все йде взагалі дуже сумно. Тому що:
Причина цієї демотивації, відсутність сенсу життя, відсутність енергії в житті, відсутність радості взагалі з приводу свого існування – це не якісь психологічні проблеми.
Тобто я до цього прийшов просто в результаті своєї більш ніж десятирічної роботи з клієнтами з цієї проблематики.
Я підкреслюю, це не психологічна проблема окремо взятої людини, а це наслідок величезної глобальної системної помилки!
Помилки, пов'язаної з неправильним вихованням, а точніше сказати, з відсутністю чоловічої компоненти в цьому вихованні. Ні для кого не секрет, що у нас в Росії і, взагалі, на пострадянському просторі вихованням займають в основному і виключно жінки. Тобто батьки практично у вихованні не беруть участь. Тобто вони самоусуваються з виховного процесу дуже часто ще на стадії народження дитини. Або їх цілеспрямовано усувають. Тобто, ніби як, тато є, але, ніби як, тата немає. Це призводить до дуже сумних наслідків.

По-перше, чи можна це все самостійно дозволити?
У мене зараз є однозначна відповідь: так, можна! Тобто можна, працюючи, або з психологом, або самостійно це все дозволити, але для цього необхідно знати, як це робити.
  • якраз, на цьому вебінарі Я дам ці стратегії.
  • також Я дам кілька базових, надзвичайно ефективних вправ, які я постійно використовую в роботі зі своїми клієнтами.
тобто це перевірені вправи, перевірені техніки, які раз по раз дають стабільний стовідсотковий результат. Найбільш потужні вправи, найбільш перевірені. Природно, я буду розповідати і про різні інші техніки, але чотири цих основних я дам з гарантією.
  • далі, я обов'язково розповім про те, як працювати з цими чотирма негативними емоціями.
    Як їх технічно технологічно обробляти, якщо вони у вас в психіку вбудовані. Тому що найчастіше на якусь одну домінантну емоцію навертається цілий клубок субемоцій.
наприклад, почуття жалості тягне за собою почуття провини і сорому. Або на почуття страху навертається почуття обурення і злоби. І виходить такий сильний клубок. Відповідно, як розгортати цей клубок я теж буду пояснювати.
У процесі цих чотирьох годин, а вебінар буде йти чотири години з невеликою перервою, я, по-перше, відповім на всі ці найбільш животрепетні питання. Тобто що, чому взагалі це відбувається в сучасному житті, в сучасному світі, і що з цим робити. Як з цим працювати технологічно.
Далі, я дам кілька вправ для самостійної опрацювання цих емоцій і також розповім ці чотири стратегії по роботі з чотирма найбільш руйнівними емоціями, які я виділяю в своїй роботі.
Відповідно, буде ще час запитань і відповідей. Тобто
кожен бажаючий зможе задати свої якісь питання і отримати на ці питання мої Предметні відповіді.

https://privatelink.de/?http://burkhan.ru/webinar6/

Угорі