Що нового?

Придбаний [Інститут сучасного НЛП] гіпноз і самогіпноз. Онлайн-курс (Михайло Пелехатий, Юлія Лісіцина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 57
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

З гіпнозом і самогіпнозом у людей пов'язано більшість страхів:

"Я сам введу себе в цей стан і не зможу повернутися"
"Один сеанс гіпнозу - і психотерапевт знає все про мої потаємні бажання!”
"Я боюся змін у моїй психіці, коли моє свідоме і несвідоме зустрінуться"
"Мене загіпнотизують без мого бажання"

Давайте для початку визначимося з поняттями.

Гіпноз-тимчасовий стан, в яке людину занурює досвідчений психотерапевт або гіпнолог.

Самогіпноз-свідоме і контрольоване самою людиною стан, в яке він занурює себе сам за допомогою професійних технік, отриманих ним від психотерапевта або гіпнолога.

"Для чого потрібно самого себе вводити в гіпноз?"- запитаєте ви.

Самогіпноз необхідний як перезавантаження свідомості, коли, наприклад, є завдання зі складними вступними даними і немає рішення. В цьому випадку сукупність релаксації, концентрації на цілі і особливих технік самогіпнозу дає можливість управляти власною свідомістю і отримати рішення.

Самогіпноз має терапевтичний ефект: з його допомогою можна самостійно регулювати почуття, емоції, ставлення до світу, а також управляти фізичними процесами організму, такими, наприклад, як больовий поріг, Алергія і психосоматичні прояви.

У реальному житті людина впадає в транс безліч разів за день: коли він "встромляє у вікно" транспорту, замислюється над чимось, "підвисає" під якусь пісню. Часто це відбувається як щось само собою зрозуміле: ось подруга розповідає про перипетії в особистому житті, а ви "зависли" з зупинився поглядом в одній точці. Це ви в трансі. Техніками наведення трансу досконало володіють політики, шахраї, актори, психіатри і звичайні люди.

Сучасні види гіпнозу, такі як" Еріксонівський " гіпноз допомагають поліпшити комунікативні навички, прибрати фобії, страхи, нерішучість, тривожність, дозволяють відкрити в собі приховані можливості.

Освоїти техніки гіпнозу для роботи з клієнтами необхідно з компетентним тренером, тому що гіпноз – це тонке втручання в несвідоме.

Програма курсу:
Сучасний гіпноз і гіпнабельність - перевірка себе та інших людей
→ Види трансу і їх застосування
→ Як навести транс (ви освоїте 5 найефективніших методик і зможете їх перевірити)
→ Каталепсія, левітація і сигналінг частин тіла: що це і як їх застосовувати під час самогіпнозу
→ Самогіпноз: області застосування з демонстрацією
→ Психосоматика: як домовитися з болем і перемогти її
→ Активація сили вашого несвідомого для молодості і здоров'я

Робота з частинами особистості
→ Вторинні вигоди і позитивний намір частин

Провідні

Онлайн-курс "гіпноз і самогіпноз" створений Михайлом Пелехатим і Юлією Лісіциною на основі більш ніж 20-річних досліджень в області психіатрії, гіпнозу, технік НЛП і психологічних методів впливу на людину. Навчитися гіпнозу може будь-яка людина, і автори курсу впевнені в цьому.

Михайло Пелехатий-провідний тренер НЛП в Росії і СНД, в минулому-радянський розвідник, одним з перших привіз до Росії методики гуру французької школи гіпнотерапії Жана Беккіо і Ернеста Россі.

Юлія Лісіцина-психотерапевт, тренер НЛП (стаж 21 рік) і лікар-психіатр за освітою, регулярно консультує і навчає психологів і пацієнтів справлятися психосоматичними проявами психіки і бути здоровими.

Онлайн-курс
Дати: 14,15,16,17,18 березня. Початок о 20:00 за мск
Вартість 5000 рублів
https://privatelink.de/?https://institutnlp.ru/trainings/online/gipnoz-i-samogipnoz_online/

Угорі