у Вашому житті начебто все склалося: є непогана робота, свій будинок, сім'я, діти, друзі, кохана людина, цікаві подорожі. Але при всьому цьому розмаїтті в душі немає повного задоволення. При найближчому розгляді виявляється, що і кохана людина поруч багато років, а все так і не зважився сказати ті слова, які так важливі для вас. На роботі будують підступи, в сім'ї маніпулюють почуттями та емоціями, а після поїздки на дачу про цікаві подорожі залишається тільки мріяти...
досить жити для інших-тих, які не цінують вашого доброго ставлення!Пора взяти своє життя в свої руки і стати щасливою, незважаючи на те, що іншим це може не сподобається. А їм гарантовано це не сподобається, тому що ви перестанете бути жертвою і станете сильною, впевненою в собі жінкою, поруч з якою буде найкращий чоловік в світі!
для кого наш тренінг
→ для тих, хто мріє зустріти свою людину
→ для тих, хто у відносинах або в шлюбі, і хоче, щоб все стало ще краще
→ для тих, хто в глухому куті відносин і не може зрозуміти, що далі
→ для тих, хто втомився від чужого управління своїм життям
→ для тих, хто хоче підвищити самооцінку, стати харизматичною особистістю
→ для тих, хто хоче знайти своє життя і стати щасливою
цей тренінг для вас, якщо
→ вас переслідує втома і незадоволеність життям
→ дім-робота-дім-ваше замкнене коло
→ все навалилося відразу і впоратися з цим немає ніякої можливості
→ ви втомилися від безгрошів'я і одноманітності у відносинах
→ Вами зневажають родичі, розповідаючи вам, як вони роблять це "для вашого блага"
→ вас мучать неприємні спогади, не даючи щасливо жити в реальному житті
→ Вам абсолютно не хочеться кудись йти, з кимось зустрічатися, одягати гарну сукню і відчувати себе принцесою
→ навіть в компанії друзів на вас накочує відчуття " що я тут роблю?”
→ ви стільки років разом, а він так і не надів вам кільце на палець
програма тренінгу
досить жити для інших-тих, які не цінують вашого доброго ставлення!Пора взяти своє життя в свої руки і стати щасливою, незважаючи на те, що іншим це може не сподобається. А їм гарантовано це не сподобається, тому що ви перестанете бути жертвою і станете сильною, впевненою в собі жінкою, поруч з якою буде найкращий чоловік в світі!
для кого наш тренінг
→ для тих, хто мріє зустріти свою людину
→ для тих, хто у відносинах або в шлюбі, і хоче, щоб все стало ще краще
→ для тих, хто в глухому куті відносин і не може зрозуміти, що далі
→ для тих, хто втомився від чужого управління своїм життям
→ для тих, хто хоче підвищити самооцінку, стати харизматичною особистістю
→ для тих, хто хоче знайти своє життя і стати щасливою
цей тренінг для вас, якщо
→ вас переслідує втома і незадоволеність життям
→ дім-робота-дім-ваше замкнене коло
→ все навалилося відразу і впоратися з цим немає ніякої можливості
→ ви втомилися від безгрошів'я і одноманітності у відносинах
→ Вами зневажають родичі, розповідаючи вам, як вони роблять це "для вашого блага"
→ вас мучать неприємні спогади, не даючи щасливо жити в реальному житті
→ Вам абсолютно не хочеться кудись йти, з кимось зустрічатися, одягати гарну сукню і відчувати себе принцесою
→ навіть в компанії друзів на вас накочує відчуття " що я тут роблю?”
→ ви стільки років разом, а він так і не надів вам кільце на палець
програма тренінгу
- Як читати чоловіків. Психотипи. Хто буде постійно змінювати, а хто буде вірним чоловіком – закони щасливої дружини.
- Знімаємо рожеві окуляри і дивимося на чоловіків як досвідчений НЛП-ер і профайлер.
- Ставимо якоря і управляємо собою. Вчимося наводити "морок": техніки НЛП і окультні методики для особистого життя.
- Який ваш основний сюжет? Визначаємося зі своєю виграшною стратегією і починаємо гру.
- Розбираємо типові жіночі помилки, які заважають нам бути щасливими у відносинах або ведуть до розставання. Заборонені слова і "зачаровані місця".
- Не буває некрасивих жінок: НЛП-фокуси для жіночої краси.
- Конфліктологія: як миритися з максимальною вигодою?
- #яжмать, жінка-Кінь і жінка-муза: жіночий тайм-менеджмент в дії. Як утримувати свої межі і стан потоку: прибираємо синдром вигорання.
- Конфліктологія: успішні стратегії поведінки. Виграш-виграш в парі. Діти, свекруха і інші родичі: жити довго і щасливо. Це можливо!
- Гроші і відповідальність: про домінування в щасливій родині. Способи перехоплення влади-бойові та екологічні.
- Як зробити так, щоб він приймав потрібні вам рішення. Стратегія Баби-Яги.
- Способи очищення свідомості від негативу. Знімаємо" псування " і негативні якоря. Самогіпноз для здоров'я і молодості. "З тих пір вони жили щасливо".
- + Бонус: Стратегія Шахерезади, або як бути для нього бажаною (через рік, 5, 10 років спільного життя)
https://privatelink.de/?https://institutnlp.ru/trainings/online/nlp-dlya-zhenshchin-online/