Що нового?

Набір учасників Інтенсив для батьків особливих дітей "крила 4.0" (Олена Духміна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3144 ГРН
Учасників: 1 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 99.1 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Інтенсив для батьків особливих дітей і фахівців, що працюють з дітьми з обмеженими можливостями здоров'я"крила 4.0"

Інтенсив-це серія великого числа корисних теоретичних і практичних занять за обмежений час.
Інтенсив буде проходити в онлайн-форматі в комфортний для Вас час.
Інтенсив складається з методичних годин (2 години), годин практики (2 години), годин самопідготовки (2 години). Загальна кількість годин інтенсиву - 86 годин.
Інтенсив підходить вам, якщо у вас дитина 0+
Для кого інтенсив?
Для батьків, бабусь/дідусів, тіткою/дядьком дітей з особливостями розвитку;
Для фахівців, що працюють з дітьми з обмеженими можливостями здоров'я;
Для студентів, які планують корекційну професійну діяльність.
✴ Що дасть інтенсив батькові дитини з особливостями розвитку?
Інтенсив дасть розуміння процесів розвитку своєї дитини і розвитку його особистості, дасть знання про методи психолого-педагогічної корекції.
Ви зможете застосувати отримані знання при складанні стратегії розвитку і корекції для своєї дитини вже на самому інтенсиві. Стратегія, в свою чергу, навчить вас планувати життя дитини і життя своєї сім'ї.

✴ Що дасть інтенсив, як спеціалісту, який працює з дітьми з обмеженими можливостями здоров'я та студенту?
Інтенсив дасть знання про сучасні тенденції і підходи в психолого-педагогічної корекції, оновить і структурує знання про розвиток особливих дітей, розширить ваш спектр діагностик.
Ви зможете застосувати отримані знання при складанні стратегії розвитку і корекції для дитини з особливостями розвитку на самому інтенсиві із запропонованих кейсів (або візьмете в розробку реального свого учня).
навчальний план інтенсиву:
Що буде на інтенсиві:
визначення концепції, визначення цілей розвитку та розробка стратегії розвитку особливої дитини та складання програми розвитку;
основи роботи за методикою "6 кроків" з прийняттям рішень з точки Б
вивчення будови і роботи головного мозку і вищих психічних функцій;
рефлекси
вивчення вікових та нозологічних особливостей розвитку;
основи сенсомоторного розвитку
вивчення структури діагностичних методик;
правові аспекти сім'ї, яка виховує дитину з особливостями розвитку;
вивчення холістичного підходу в роботі при корекції розвитку і Організація життєдіяльності дитини з особливостями;
вивчення структури занять з дітьми з дітьми з різними порушеннями розвитку;
розробка допомагає простору;
вивчення гри, як аспекту придбання соціального досвіду;
основи соціалізації, мотивації і запуску мови;
сприйняття мови
ознайомлення з видами реабілітацій та методами корекції;
профорієнтація та можливості продуктивної діяльності особливої молодої людини;
розробка ресурсних станів дитини з особливостями в розвитку і всієї родини в цілому.

✴ При реалізації інтенсиву застосовується авторська програма "Конструктор розвитку" (Е. Духміна)

✴ Інструменти інтенсиву:
Вебінари
Чек-листи
Корисні таблиці та схеми
Кейс-технології

Бонус курсу:
Зустріч з психологом (м. Москва). Тема "прийняття особливої дитини"
Зустріч з неврологом (м.Москва). Тема "питання-відповіді"
Зустріч з епілептологом
Зустріч з ортопедом
Зустріч із сенсорним терапевтом
Зустріч з АВА-терапевтом
Викладач курсу : Олена Духмина, (освіта: диплом про професійну перепідготовку "Організація та зміст навчання дітей з обмеженими можливостями здоров'я" (2016 рік), "Менеджмент в освіті (2019), магістратура Московського інституту психоаналізу, спеціальність: Нейродефектология, безперервне підвищення кваліфікації (деякі з курсів: "Комплексний супровід сімей, які виховують дітей з обмеженими можливостями здоров'я", Москва, "Британська система освіти дітей та молоді з особливими освітніми потребами та інвалідністю", Великобританія, "Практичне застосування ерготерапії для розвитку дрібної моторики і навичок повсякденного життя", Великобританія, "використання поведінкового підходу в роботі з дітьми з обмеженими можливостями здоров'я", Красноярськ, "особливості обробки сенсорної інформації у дітей з обмеженими можливостями здоров'я", Красноярськ, "Тифлопедагогіка. Виховання і навчання дітей з порушеннями зору в умовах реалізації ФГОС", Волгоград (2019 г.), "пісочна терапія в роботі з дітьми з ОВЗ", Москва, Аутизм: виклики та рішення. Міжнародна конференція. (2020 р., 2021 р.) Розробка маршруту реабілітації дитини з особливостями у розвитку, Санкт-Петербург (2020 р.), рух як основа розвитку дитини, Великобританія (2021р.)
Спеціалізація: діти з порушеннями зору, ДЦП, порушеннями мови, ЗПР, порушеннями інтелекту, РАС.
програма "базовий інтенсив":
Програма "базовий інтенсив" включає:
✅ доступ до всіх матеріалів;
✅ доступ до вебінарів;
✅ Необмежена кількість питань;
✅ 5% знижка на участь у наступній освітній програмі;
✅ участь у закритому клубі інтенсиву.
Ціна за програмою "базовий інтенсив" * при оплаті до 1 серпня
8000р. без сертифіката
550р. методична література.

P. S.всі записи інтенсиву залишаться з вами назавжди. І все можна буде наздогнати/доробити, якщо ви не зможете бути присутнім онлайн.
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/elena_duhmina/p/32644c/

Угорі