Ви отримаєте:
Дорогі друзі, запрошую вас на інтенсив Pro-Teddy - II.
Ми з ведмедиком Pro підготували для вас програму на 14 днів інтенсивної роботи, графік щільний, від двох годин щодня, але вважаю що тільки такий підхід ефективний!
Отже, що я хочу запропонувати вам:
Запрошую всіх, хто Шив раніше Тедді і щиро готовий зробити крок вперед! (для початківців є приголомшливий курс Три Ведмеді).
У цьому потоці будуть практичні заняття!
З мене щоденна теорія, з вас щоденна практика.
шановні колеги, чим я можу з вами поділитися в цьому інтенсиві:
Всіх, хто був у першому потоці, також запрошую, матеріал новий, посилений, впевнена, - ви відкриєте новинки для себе!
Дорогі друзі, запрошую вас на інтенсив Pro-Teddy - II.
Ми з ведмедиком Pro підготували для вас програму на 14 днів інтенсивної роботи, графік щільний, від двох годин щодня, але вважаю що тільки такий підхід ефективний!
Отже, що я хочу запропонувати вам:
- прямі ефіри про побудову викрійок Тедді і його друзів, повний розбір кожного сантиметра намальованих нами ліній!
- відмінність малюків від дорослих через форми і пропорції!
Запрошую всіх, хто Шив раніше Тедді і щиро готовий зробити крок вперед! (для початківців є приголомшливий курс Три Ведмеді).
У цьому потоці будуть практичні заняття!
З мене щоденна теорія, з вас щоденна практика.
шановні колеги, чим я можу з вами поділитися в цьому інтенсиві:
- докладний курс з побудови викрійок будь-яких персонажів від кінчиків вух до кінчиків лап!
- побудови класичного ведмедика не буде!
- Ми будемо працювати над створенням авторської викрійки будь-якого звіра!
- детальний розбір: що таке виточки і як ними управляти, як розрахувати обсяги, як легко створити складної клин, як створити голову і тіло будь-якої форми.
- розкладемо по поличках все: від вибору хутра , де шукати референси а так само всі моменти як ними управляти.
Всіх, хто був у першому потоці, також запрошую, матеріал новий, посилений, впевнена, - ви відкриєте новинки для себе!
Формат:
Онлайн навчання в закритому акаунті Instagram, всі ефіри збережу в форматі igtv, інформація залишиться Вам для особистого користування на необмежений час.
Вартість курсу-1500р
Старт 8 червня!
Вхід в групу після оплати!
За способами оплати пишіть в дірект.
З повагою, Ваша Таня!
Онлайн навчання в закритому акаунті Instagram, всі ефіри збережу в форматі igtv, інформація залишиться Вам для особистого користування на необмежений час.
Вартість курсу-1500р
Старт 8 червня!
Вхід в групу після оплати!
За способами оплати пишіть в дірект.
З повагою, Ваша Таня!
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CA77ls1D3dh/