Що нового?

Придбаний Інтенсив Sign to act (Олександра Наконечна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 600 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 62.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Дводенний інтенсив “SIGN TO ACT”.

“Це твій знак, щоб ДІЯТИ”.

Навчись досягати бажаного без болю. Зрозумій, що отримання результату можливо через милосердя до себе, а не через зламану психіку і вигорання. Масштабуй свої результати, особистісні та фінансові.

• Два прямих ефіри онлайн. 1-ий день 25 квітня 18:00, 2ий день 26 квітня 18:00. ЧАС КИЇВСЬКИЙ.
  • Термін доступу до інтенсиву – 1 місяць. Тобто, до 26 травня 2026 р. Але ти зможеш подовжити доступ ще на 1 місяць.
  • Буде запис, але краще бути присутнім онлайн, щоб задати лектору питання і взагалі відчути цю палаючу мотивуючу атмосферу Тривалість кожного ефіру по 1,5-2 години.
  • Додатково є чатик учасників інтенсиву, щоб надихнутись, замотуватись і зрозуміти, що все можливо)
  • Придбати МК можна до 27.04.2026 включно. Далі продажі закриваються назавжди.
  • УВАГА! На ефірах буде присутній суржик та матюки. Чутливим краще утриматись від покупки. Дякую за розуміння.

Для кого:

• Підприємці, які прагнуть зростання, але або не знають як діяти далі, або вперлись у стелю і не знають як перетнути той кордон.
  • Експерти, яким не вистачає системності та розуміння як подолати стелю прибутку.
  • Люди, які бажають розвитку, але щось мєкаються туда-сюда без чіткого плану, постійно кидають і починають з початку знову і знову, без розуміння як вже нарешті зростати прогнозовано та системно.

ІНТЕНСИВ ВАМ НЕ ПІДІЙДЕ, ЯКЩО

• Ви шукаєте маму, яка буде вас ругати, стояти над вами з палицею.
  • Ви шукаєте методів по типу "дихання маткою".
  • Я про здоровий спокійний підхід до досягнення цілей, а не крайнощі.
Два дні:

• 1-ий день мотивація та підтримка:
    • Як побудувати, знайти, відтворити опору всередині для подальших дій;
    • Як перестати боятись будь-чого : осуду, невдачі, майбутнього, ризику тощо;
    • Де шукати відповіді на екзистенційні питання “хто я?”, “для чого я це роблю?”, “ким я хочу бути?”, “яка цінність мого життя?”;
    • Як прийняти відповідальність за своє життя і не перетягнути це у стан жертви, створення балансу у житті та підприємницькій діяльності;
    • Як пишатись своїми досягненнями, не втрачати мотивацію продовжувати діяти, не дивлячись на перешкоди;
    • Де шукати системне натхнення, щоб не вигорати;
    • Як виховати у собі людину, якою ви будете пишатись без підсилення вже присутніх травм;
    • Як побудувати моральний кодекс всередині себе, який стане опорою в складних життєвих обставинах і завдяки якому ви зможете керувати бізнесом/органічно.

• 2-ий день підприємництво та фінансове зростання:
    • Команда і делегування, підводні камені роботи з людьми, співпраці з підрядниками;
    • Як масштабуватись коли світ руйнується на очах, з кожного кутку подорожчання і нові хвилі кризи;
    • Як розвивати у собі стратегічне та аналітичне мислення, як навчити себе думати як підприємець і так само приймати рішення;
    • Чому світ – це математика, навіть якщо робота творча;
    • Як будувати чек-поінти для збереження результат у складних ситуаціях;
    • Як аналізувати аудиторію і, що важливіше, будувати бренд та асоціації, які будуть приносити продажі;
    • Етичні і неетичні продажі та тригери;
    • Як переграти тривожність і повернути контроль над своїми діями.

Програма курсу

Організаційні питання

Ціна: 599 ГРН ~11,54 EUR
Уроків: 1
Мова курсу: Українська

https://nakonechna-education.kwiga.com/courses/intensiv-sign-to-act

Останнє редагування модератором:
Угорі