Що нового?

Придбаний Інтенсивний курс з графічного дизайну. Тариф Базовий (Катерина Бежнар)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4780 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 4971.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Графічні дизайнери часто приходять до певного рівня знань і потрапляють в ефект плато. Так звана точка застою, коли не знаєш куди рухатися далі. З одного боку, хочеться розвитку, а з іншого, немає розуміння що робити і як розвиватися далі.

Саме для вас я створила "інтенсивний курс з графічного дизайну". Вас чекають нові завдання, креативні ефекти, незвичайні композиції і круте розвиток портфоліо. Рівень професіоналізму в графічному дизайні покращиться завдяки розвитку форм композицій, тренуванню ренності, створення колірних комбінацій і візерунків, гри з друкарнею, отримання нових знань і навичок роботи з графічними редакторами.
Програма інтенсивного навчання
графічного дизайну
Модуль 1: композиції проектів і плакати
  • Що таке плакат і де його застосовують?
  • Як відрізнити хорошу композицію від поганої? Мій метод малювання
  • Я пропоную 1 схему створення проекту (коментую створення) + домашнє завдання
  • Я пропоную 2 схему створення проекту ( точно також же як вище) + домашнє завдання
Модуль 2: різноманітність стилів в графічному дизайні
  • Які стилі існували 100 років тому, розвиток дизайну. Де їх застосовували?
  • Створюємо проект за запропонованою схемою в клубному стилі
Модуль 3: Інфографіка
  • Що таке Інфографіка?
  • Що потрібно питати у клієнта перед створенням?
  • Створюємо інфографіку разом
Домашнє завдання: створити проект інфографіки
- Створюємо інфографіку з героєм
Домашнє завдання: створити інфографіку, як на урок
Модуль 4: Створення нового логотипу, використовуючи тенденції сучасних трендів
Ми опрацюємо ваші навички створення логотипів. Вас чекає захоплююче створення фірмового знака, який ви додасте в портфоліо.
Модуль 5: опрацювання логотипів + Брошура
  • Додавання особливостей до ваших креативних логотипів, опрацювання домашніх завдань
  • Пошук метафор для брошури через карту асоціацій
* Розвиток фантазії: креативне завдання
Модуль 6: Колаж-обкладинка
Вас чекає вивчення колажів в графічному дизайні, створення проектів в програмах. Моє завдання - зробити акцент на практичну частину і зробити так, щоб ваше портфоліо було барвистим.
Модуль 7: створення банера за правилами перспективи,
патерни в дизайні і важливість фону
  • Що таке перспектива в дизайні?
  • Що таке патерн і де його використовують?
  • Створення візерунків
Модуль 8: хаотична типографіка
Вас чекає цікава тема пов'язана з хаосом в дизайні. Ми будемо розбиратися що таке стильний проект, а що несмак. Також вас чекає домашнього завдання з обраної теми.
https://privatelink.de/?https://katebezhnar.com/intensive-kurs

Угорі