Що нового?

Набір учасників [Interior Sketch] Ландшафт на планшеті. Тариф "з куратором" (Ольга Камінська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що буде на курсі?
Основи ландшафтного скетчінгу, текстури, архітектурна графіка, пошук ліній, опрацювання палітри. Створення своїх ландшафтних пензликів. Малювання з натури: аналіз складу скетчу, дальній і ближній план, глибина, світлотіні, щільні і прозорі заливки. Уроки по бистроскетчу-прискорюємося! Впровадження вашого ландшафтного дизайну в готову фотографію ділянки.

Кому підійде курс?
І новачкові, і профісомневаешься, не впевнений, ніколи не малював, не знаєш, як застосовувати?

Я розповім і покажу, як малювати, на чому і в якій програмі, покажу всі напрямки ландшафту, починаючи від архітектурної графіки до атмосферних ескізів і скетч-плану ділянки. Розберемо малювання текстур, дерев, умовні позначення і багато іншого!

Намалюємо з натури живі замальовки. Створимо свої авторські пензлики і палітри. Опрацюємо техніку, отримаємо велике портфоліо на виході.

Уроки, домашки
Відео-уроки на закритій платформі GetCourse. Курс розділений на модулі:
  • Теоретичні основи та їх практичне застосування. База.
  • малювання з натури. Швидкість, предмети в русі, глибина простору.
  • Ландшафтний скетч для дизайн-проекту. На прикладі ТЗ моїх реальних замовлень і проектів. Малюємо кілька зон для прикладу.
щоб приступити до вивчення наступного модуля, необхідно здати домашки за попередньою частиною. Домашки прикріплюються під відео. Протягом 2 днів ви отримаєте зворотний зв'язок від мене або Куратора, в залежності від вашого тарифу.

Скетчинг на планшеті
Якщо у вас iPad, то програма називається Procreate, варто разово 749 руб.якщо у вас Android, то програма Infinite Painter. В курсі є навчальні відео за обома програмами.

Я малюю на 12.9 iPad Pro + Apple Pencil 2. Мої учні малюють кому на чому зручно: маркери або зв'язка Wacom + фотошоп теж відмінно підійде для вивчення курсу. Немає причин не малювати.
Ландшафт на планшеті 25 + уроків зі зворотним зв'язком
Старт потоку 25 лютого.

https://privatelink.de/?https://interiorsketch.art/landshaft/

Угорі