Що нового?

Придбаний Інтернет-маркетинг з науки. Що, де і коли робити для максимального ефекту (Ден Заррелла)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 110 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ця книга містить рекомендації і методи, засновані на наукових дослідженнях, експериментах, опитуваннях споживачів і статистики. Автор використовує знання з математики, соціальної психології, меметики та інших наук і пояснює, чому і, що ще важливіше, яким чином слід адаптувати для досягнення максимальних результатів свої стратегії інтернет-маркетингу: ведення блогу, присутність в соцмережах, Поштовий маркетинг і вебінари.

У книзі Дена Заррелла, професійного дослідника соціальних медіа і популярного блогера, ви знайдете цінні уроки.
  • більшість ретвітів трапляються вечорами та наприкінці тижня.
  • вихідні-найкращий час для перепостів у Facebook.
  • надсилайте електронну розсилку рано вранці.
  • щоб отримати більше коментарів, пишіть у блог у вихідні дні.
  • щоб отримати більше посилань, пишіть в блог рано вранці.
  • і багато іншого!
це дуже докладне і всебічне дослідження того, як люди поводяться в Інтернеті, як вони споживають контент, якими пристроями при цьому користуються частіше, на які слова в постах реагують, а на які — ні, в які дні і в який час вони вважають за краще читати і коментувати блоги, пости в Facebook і Twitter. Всі ці дані проілюстровані наочними графіками.

Книга дає вам спосіб і засоби залишити помітний слід в цифровому маркетинговому просторі.

Для кого ця книга для фахівців з інтернет-маркетингу та директорів з маркетингу.
фішка книги дуже багато графіків і даних, зібраних на основі величезних вибірок і характеризують поведінку людей в Інтернеті.
я читаю багато книг і блогів про маркетинг, часто відвідую конференції і стежу за діяльністю колег в Twitter. І мене всерйоз засмучує, що в цій сфері так популярні поради про все і ні про що. Обтічні формулювання на всі випадки життя, на кшталт "Будьте чудові", "підтримуйте розмову" або "Будьте особистістю". Звучить чудово, не сперечаюся. Але в основі цих порад немає нічого суттєвого.

Коли ми збираємо дані про медіа-платформи, поведінку користувачів та цифрові комунікаційні канали, значна частина фактів бере свій початок у схоластичній системі, створеній вченими, які не нюхали пороху в окопах маркетингу. Наука такого роду, зрозуміло, цікава, але здебільшого це факти заради фактів, дані, що не мають практичного застосування. Нам же потрібно більше актуальних польових досліджень, які проводять фахівці з реальним досвідом в маркетингу. Така робота більш корисна і ефективна. Вона допоможе зрозуміти, як користуватися фактами, щоб краще працювати.

Я фахівець із соціальних медіа, і я використовую факти, експерименти та науку, щоб зрозуміти, як люди поводяться в Інтернеті та як ми, маркетологи, можемо отримати користь від їхніх дій. Я хочу поділитися з вами інформацією, яка потрібна, щоб досягти поставлених цілей і стати успішними.
https://privatelink.de/?http://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/internet_marketing_po_nauke/

Угорі