мене давно просили поділитися секретами інвестування, які я дізнався і застосовую сам.
В різні активи:
додатковий модуль "Антикризис 2020" для інвесторів
Не секрет, що саме на кризах робляться найбільші гроші. Аж ніяк не часто з'являється можливість купити активи з дуже хорошою знижкою. Однак також легко можна і вилетіти в трубу. У 2008 році на кризі я втратив близько 95% грошей. На модулі я поділюся своїм баченням по кожному з 17 інвестиційних напрямків, куди інвестував сам. Деякі стратегії мають явно високі ризики і краще виводити активи і триматися зараз від них подалі. В інших-треба просто трохи почекати. А в деяких йде дуже навіть серйозне зростання і відкриваються нові можливості.
В різні активи:
- прибуткові квартири
- новобудови
- прибуткові будинки
- бізнеси
- автомобілі
- Нерухомість в Таїланді
- Гаражі
- готелі
- Фондовий ринок
- актуальні тренди-де є перспективи, де, навпаки, йде на спад
додатковий модуль "Антикризис 2020" для інвесторів
Не секрет, що саме на кризах робляться найбільші гроші. Аж ніяк не часто з'являється можливість купити активи з дуже хорошою знижкою. Однак також легко можна і вилетіти в трубу. У 2008 році на кризі я втратив близько 95% грошей. На модулі я поділюся своїм баченням по кожному з 17 інвестиційних напрямків, куди інвестував сам. Деякі стратегії мають явно високі ризики і краще виводити активи і триматися зараз від них подалі. В інших-треба просто трохи почекати. А в деяких йде дуже навіть серйозне зростання і відкриваються нові можливості.
Я не буду пояснювати з нуля ці стратегії - якщо ви новачок — спочатку пройдіть основний онлайн курс " Інвест. Система " - ми будемо говорити саме про перспективи кожного напрямку в поточній кризі:
- Банківські депозити в рублях
- $ на депозитах різних банків
- Прибуткові квартири/апартаменти
- Прибуткові будинки
- Новобудови для перепродажу
- Новобудови в Таїланді
- IPO на американському ринку
- Трейдинг
- Акції
- Облігації
- Золото
- Комерційні позики
- Заставні позики
- Готельний бізнес
- Морські контейнери
- Інвестиції в бізнес-проекти
-
Я не буду пояснювати з нуля ці стратегії - якщо ви новачок — спочатку пройдіть основний онлайн курс " Інвест. Система " - ми будемо говорити саме про перспективи кожного напрямку в поточній кризі:
[*]Банківські депозити в рублях
[*]$ на депозитах різних банків
[*]Прибуткові квартири/апартаменти
4 .Прибуткові Авто
- Прибуткові будинки
- Новобудови для перепродажу
- Новобудови в Таїланді
- IPO на американському ринку
- Трейдинг
- Акції
- Облігації
- Золото