Що нового?

Набір учасників Інвестиційний проект. Сексуальна енергія грошей. Варіант " Стандарт "(Рупія Ібрагімова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11398 ГРН
Учасників: 0 з 121
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 98 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Все що ми пройшли за три дні вебінарів "інтимна сторона експерта", були ось про що:
Якщо ми не сексуальні, то ти не в змозі отримання
Якщо ми не сексуальні не викликаєте інтересу
Якщо ми не сексуальні до нас не тягнуться люди
Якщо ми не сексуальні нас не хочеться чути
І це не про секс!
Це про нашу готовність, бути енергією себе, про внутрішнє сяйво. Про стан творця і співтворця. Це стан абсолюту. Відчуваєте його в собі? Так, так він є у тебе.

Ти є носієм цієї потужної енергії. Ось що я обажаю найбільше, будити його. Відчуваю себе акушером приймають пологи.

І це моя внутрішня мета тренінгу "сексуальна енергія грошей", ви чітко вловили її.
Пробуджувати смак до життя, до грошей, до розкоші, до радості і легкості.

І тоді ти будеш проживати стан Абсолюту і транслювати її. І тоді ти будеш приваблива, сексуальна, і цікава!

Ось що є найдорожчим і створює-стан . Ось за це захочуть тобі платити дорого. Аби побути в твоєму просторі.

Це як твоє програмне забезпечення, до якого буду видавати код розблокування.
Я Майстер легкості, розширення, і отримання всього, поза всіх реальностей. Нахабно, зухвало, філігранно.

Тому, простягаю тобі руку свою і всієї нашої групи до створення абсолютно нового життя і практики. Зараз тобі не треба навіть вірити в це, просто вибрати тренінг "сексуальна енергія грошей". А далі встигати отримувати.

Так, звичайно може і почне трясти, від інтенсивності змін. Але це буде під моїм чуйним наглядом і турботою про тебе.

я переслідую цю мету. Підняти рівень консультантів душі в нашій країні, щоб нас:
  • Цінували
  • Поважали
  • Шанували
І усвідомлювали, внесок яким кожен з нас є.

І в наступний Новий рік ти увійдеш, без очікувань змін, дива. А як чарівник і творець. Смілива, рішуча, і готова володіти всім:
Великими грошима
Кращими клієнтами
Успіхом

Це тренінг для тих, хто готовий ставитися до свого життя як до бізнес проекту.

Беремо варіант Стандарт
https://privatelink.de/?https://vk.com/@rupi_trening-seksualnaya-energiya-deneg

Угорі