Практикум "інвестування для жінок": прості рішення в умовах дефіциту часу
Чому потрібно почати інвестувати вже зараз
8) вже 35, але ні квартири, ні машини.
Магія складного відсотка і не з таких ситуацій виручала.
Кому підійде практикум:
Чому потрібно почати інвестувати вже зараз
- це практично єдиний шанс для людини провести свою старість гідно. Бути опорою, а не тягарем для своїх дітей.
- щоб жити у відчутті безпеки. Це стосується як внутрішнього спокою, так і реальної можливості піти звідти, де тебе ображають.
- для збереження капіталу. Сумно дивитися, як інфляція знецінює гроші, які були обміняні на кращі роки твого життя.
- щоб дати дітям шанс на краще життя. Якісна освіта та окреме житло — хороший старт і велика перевага.
- відмінна можливість примножити капітал. Щоб нескінченно дивитися не тільки на вогонь і воду, а й на те, як гроші роблять гроші.
- для виконання мрії. Інакше є шанс на заході життя дуже сильно сумувати саме про це.
- Раз всі побігли, то і я побіг.
8) вже 35, але ні квартири, ні машини.
Магія складного відсотка і не з таких ситуацій виручала.
Кому підійде практикум:
- тим, хто дуже давно хотів, але все ніяк
- тим, хто вже вдосталь наслухався казок про гарантовані 100% річних
- тим, хто вже обпікся
- як абсолютним чайникам, так і вже діючим інвесторам
- тим, у кого немає багато часу і енергії
- тим, хто не може відкладати багато
- тим, хто боїться втратити гроші
- громадяни України, Білорусі та Казахстану та інших країн СНД, зверніть увагу:
принципи, підходи та рішення в інвестуванні з практикуму будуть Вам також актуальні. Відмінності будуть ТЕХНІЧНІ: в наборі інструментів, оподаткуванні, відкритті рахунку у брокера. Тому я рекомендую участь в практикумі з цих країн тільки в тому випадку, якщо у вас вже відкритий брокерський рахунок і Ви знайомі з тим, як технічно вирішуються основні завдання у вашого брокера.
- тим, хто хоче отримати цікавий результат вже завтра
- тим, хто чекає від мене інформації як швидко розбагатіти на високоризикових інструментах
- 750 місць (сумарно на 2 тарифи: СТАРТ і оптимальний)
- для новачків, вкладення від будь-якої суми
- 13 відеоуроків у записі (будуть доступні на платформі Getcourse c 10.01.2022) термін доступу — 1 рік
- одноразова зворотний зв'язок від мене по зібраному під час практикуму портфелю (виходячи з вашої ситуації) і по стратегії для подальшого інвестування
- Формат-аудіоповідомлення в телеграм
- отримати зворотній зв'язок можна до 7 березня 2022 р. (включно)
- місячна підписка (до 11 лютого 2022 року) на закритий телеграм канал, де я буду ділитися своїми угодами, ідеями, показувати цікаві кейси
- 1 сесія" Питання-відповідь " (початок лютого)
- додаткові матеріали (у форматі pdf)
https://privatelink.de/?https://popovinvest.ru/main