Що нового?

Набір учасників [ІПКП] методи трансперсональної арт-терапії в психотерапії та консультуванні (Юлія Воробйова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10295 ГРН
Учасників: 0 з 51
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 209.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Трансперсональна арт-терапія-це синтез самих глибинних напрямків сучасної психотерапії.
Вона допомагає людині знайти відповіді на питання " Хто я?", "Як я можу знайти свою справжню сутність?", "В чому полягає моє призначення?”.
Трансперсональна арт-терапія ґрунтується на уявленнях про можливість реалізації внутрішнього, глибинного трансперсонального потенціалу людини для зцілення і оздоровлення психіки, для особистісного і духовного зростання через усвідомлення і переживання незадоволених і нереалізованих бажань людини, трансформації негативних наслідків перинатального періоду життя, психотравмуючих подій.
В цьому і полягає унікальність трансперсональний арт-терапії — допомогти вирішити глибинні проблеми людини, а також звільнити колосальний внутрішній розвиваючий і самозцілюючий ресурс арт-терапевтичними і символічними способами, а так само навчити ним користуватися. Це універсальний метод, що сприяє інтеграції біографічного, перинатального і трансперсонального досвіду, набуття цілісності і внутрішньої гармонії.

на декаднику ви:
отримайте знання про принципи роботи з образами і символами несвідомого.
Знайдете вміння відстежувати, інтегрувати і трансформувати процеси власної психіки і психіки клієнта.
Опрацюєте свої внутрішньоособистісні і міжособистісні проблеми.
Підвищіть ймовірність успіху у вирішенні ваших життєвих завдань.
Навчіться розпізнавати власні проекції і більш реалістично сприймати людей і події.
Звикніть приймати інформацію з несвідомого як важливого порадника, що допомагає адаптуватися в навколишньому світі.

методи трансперсональної арт-терапії в психотерапії та консультуванні
Вебінар Трансперсональна арт-терапія. Глибинна робота з символікою образів, сновидінь і тілесної метафорою. Базовий модуль
Вебінар Трансперсональна арт-терапія. Лялькотерапія
Вебінар Трансперсональна арт-терапія. Глибинна робота з символікою образів, сновидінь і тілесної метафорою. Розширений модуль

https://privatelink.de/?https://psyinst.moscow/online-intensiv-metody-transpersonalnoj-art-terapii-v-psihoterapii-i-konsultirovanii#price

Угорі