Опис
Тривалість: 3 години
опис заходу:
Ми часто стикаємося з тим, що люди витрачають багато сил і енергії на підтримку помилкових цілей та інтересів. На цьому вебінарі розглянемо кілька пунктів, які впливають на наші орієнтири:
- стабільність - це ставка на минуле, яке ми хочемо залишити в сьогоденні, а значить знаходження в помилковому, так як нами управляє майбутнє. Майбутнє визначається як стан, а минуле як знання.
- розвиток - інтерес до життя, обумовлений постійним рухом через подолання своїх недоліків і страхів.
- помилкове - спроба грунтуватися на минулому, небажання розвиватися і проходити життєві уроки.
- істинне - знаходження в моменті, відповідному справжньому, в якому знаходиться вектор руху у напрямку до майбутнього.
- минуле і майбутнє. Частим є помилка про те, що минуле формує сьогодення. Насправді, майбутнє керує сьогоденням і коригує його.
- Рубрика "50 питань".
1. Олександр, Як зрозуміти, що рухаєшся в правильному напрямку? Начебто буває відчуття, що життя змінюється. але суттєвих змін не помічаю...
2. Чому після махання шашкою болить поперек, при чому неважливо хто був подразником Чоловік або жінка?
3. Як ставити правильні цілі в житті, досягати їх, тому що без мети зовсім не цікаво жити (відсутність інтересу до життя, це просто відсутність енергії або мети в житті?)
4. Як розвивати пофігізм і спокій, і не емоціонувати?
5. Здійснила переїзд з усією родиною в іншу країну. Все далося і дається з зусиллями і з очікуваннями рішень, які від мене не залежать. Чоловікові на мою не дуже подобається місто, може це бути причиною того, що все дається так важко?
6. Чи можна хоч трохи згадати свої минулі перевтілення або запам'ятати щось з цього на майбутнє?
7. Як прибрати сором'язливість?
8. Кожен раз перед Моїм приїздом в інше місто за кілька днів щось трапляється або терористична атака або природна аномалія, це збіги?
9. Напередодні вебінару вдарила машину, в'їхали в мене на рівному місці, це опрацювання або компенсація?
10. Чому тільки через відрізок часу(Місяць, буває і довше)заходить інформація? Чому так довго? Або як можна стати швидше в усвідомленні інформації?
11. Не можу знайти взаємозв'язку моїх дій, моделей, фізики і результатів. Як зрозуміти, що в основі?
12. Ви говорили, що ємність можна збільшити вивчаючи анг.мова, а шахами можна замінити? Просто з мовами зовсім погано.
13. Якщо тобі чогось хочеться вже кілька років, але постійно щось заважає-близькі, обставини і т.д. як зрозуміти це справжня мета або навіяна чимось або кимось....?
14. "Брехня на благо" - що ви про це думаєте? Збрехати і" не сказати " - одне і те ж?
15. Пам'ятати минуле-приємні моменти, складні ситуації - це гальмує розвиток або допомагає як життєвий досвід?
16. Дизайн людини, Нумерологія, Астрологія, соціоніка, програма - як вийти за рамки? Що істинно?
17. Як скоро настане те майбутнє, в якому ми будемо всім керувати? Наше покоління доживе?
18. Якщо напруга це розвиток, то як бути якщо напруга постійно. як розслабитися?
19. Як зрозуміти, що йдеш в унісон зі своєю програмою?
20. До якого віку діти транслюють нам наші проблеми?
21. Сутності самі змінюються? Або ми на них можемо впливати?
22. Як бути якщо не виходить знайти роботу, як ніби штучно щось заважає, хоча в іншому все секс Спорт розвиток йде?
23. Для досягнення мети-чи потрібно її записувати, як радять психологи?
24. Як впоратися зі станом апатії і ліні?
25. Скажіть будь ласка, що ж зараз відбувається зі світом?
26. Чи можна цікавитися своїми померлими родичами своїм родом?
27. Яке зараз співвідношення істинного і помилкового в цьому світі?
28. Наші недоліки це теж сутності, які взаємодіють з нами (через нас) все життя?
29. Якщо цілі-це помилкове, а процес-це істинне, значить, немає сенсу ставити цілі?
30. Наше потяг до чоловіка/жінки, яке психологія вважає свідомо некерованим, це теж робота сутностей? І коли воно істина, а коли брехня?
31. Як відсікти помилкове при реалізації нового комерційного проекту?
32. Якщо минуле-це брехня, то як ставитися до історії, мистецтва, і класичній літературі? Достоєвського здати в макулатуру-за те, що писав свої романи в огидному стані?
33. Якщо ми є голограмою, а проявлені сутності через нас тоді хто, і хто керує ними?
34. Іноді виникає неприємне відчуття туги на душі, що прожив і проживаєш роки по суті даремно, даремно. І в радісні перспективи попереду також мало віриться. Про що це говорить і як позбутися від цього почуття?
35. Якщо я є бог, а бог є все, тоді я і сутності-єдині, як їх відчути і союзничати?
36. Яка кількість ймовірних реальностей є у кожної людини і чи існує кращий її варіант?
37. Боюся стрибати з парашутом. Чи допоможе це зменшить страх смерті якщо умовити себе на це?
38. Алкоголем люди заземлюються, в той же час алкоголь активує. Справа в кількості?
39. Наші блоки-це відсутність якихось сутностей у нас або вони нам не дають розвиватися в цьому місці? Або блок - це "знак стоп", коли йдеш не в тому напрямку?
40. Якщо в процесі руху до мети відчуваєш дуже багато негативних емоцій, значить, напрямок руху вибрано невірно? Або це просто подолання і потрібно продовжувати? Потрібно намагатися відключитися від негативних емоцій якомога швидше? Або дати собі можливість посумувати, щоб потім спокійно йти далі?
41. Ми виробляємо енергію або тільки трансформуємо? У Всесвіті весь час те ж саме кількість енергії?
42. Чи потрібно при всьому прогресі іноді заземлюватися минулим, наприклад, ручною роботою за старою ремісничою традицією, відновлювати історичні будівлі ІТП.?
43. Любов-це теж робота сутностей ?
44. Як навчитися довіряти, говорити "так", коли малознайома людина пропонує спільну дію? Відчуттями розумієш, що нічого поганого не буде, але зупиняєш себе, говориш "ні".
45. Розвиток мене на всіх рівнях проходить однаково, чи можу я на іншому рівні гальмувати або просунути швидше себе на цьому рівні до переходу?
46. Що ми можемо зробити, щоб допомогти майбутньому формувати наше сьогодення?
47. Поясніть, будь ласка, більш детально модель майбутнього, щодо розуміння, що все відбувається в одній точці - тут і зараз.
48. У минуле легко залипнути, чи можна залипнути в майбутнє?
49. Чи може помилкове ставати істинним і навпаки?
50. Чи закінчиться коли-небудь людство, як експеримент?
Продає сайт
https://privatelink.de/?https://apalienko.com/buy/store/webinars/drugie-temyi/vebinar-istinnoe-i-lozhnoe