Що нового?

Придбаний [Itg-direct] торгівля опціонами на ф'ючерси

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 16545 ГРН
Учасників: 0 з 344
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 50 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

опціони-це один з найбільш поширених інструментів торгівлі серед професійних керуючих і трейдерів. Існує певна упередженість до опціонів і переважна більшість індивідуальних трейдерів думають, що" опціони "занадто складні для розуміння, що вони вимагають занадто багато витрат і початкового капіталу і що" простому смертному " опціони просто не під силу.

я можу вам з упевненістю сказати, що опціони на багато простіше ніж скальпування або проста торгівля ф'ючерсами, ви можете торгувати опціонами з депозитом всього від $3000, торгуючи опціонами ви зможете знизити свої ризики і нарешті торгуючи опціонами ви зможете уникнути стрес і напруга пов'язане з постійно мінливою ціною активу.

наш курс навчання опціонів координально відрізняється від усіх інших подібних курсів навчання. Вам не потрібно мати абсолютно жодної попередньої підготовки або знань, крім базових знань торгівлі ф'ючерсами і технічного аналізу. Ми побудували наш курс за методом ускладнення.

Ми почнемо з простого пояснення функцій ф'ючерсних опціонів і пояснення як користуватися торговим терміналом QST Charts. Потім ми розберемо приклад простої довгої або короткої ф'ючерсної позиції і можливості дублювання цих позицій з використання опціонів. Я гарантую Вам, що якщо ви освоїте матеріал перших двох занять то ви зможете будувати будь-які складні стратегії з опціонами після нашого останнього уроку. Практично у всіх наших клієнтів настає момент під час наших курсів коли до них доходить вся перевага і простота цього торгового інструменту.

Під час навчання ми розглянемо 35 торгових стратегій які ви зможете застосовувати в залежності від вашого бачення розвитку ринку, ваших припущень на діапазон ціни інструменту протягом певного часового інтервалу, історичної волотильності даного контракту, вашого максимально допустимого ризику.. і врешті-решт.. розмірі вашого торгового рахунку.

https://privatelink.de/?https://itg-direct.com/

Угорі