Що нового?

Придбаний Ізівеб 1.0. Пакет Преміум (Руслан Тимурзієв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 110.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...

у автора цього курсу пройшли навчання багато топових дизайнерів, за якими можливо ти стежиш

ІЗІВЕБ 1.0-це як ІZІGЕNG, тільки в 100 разів могутніше

Курс ИZИGЭNG зарекомендував себе як шикарний курс по дизайну соцмереж і не тільки. Трушний, мегакорисний, нафарширований величезною кількістю інформації без води. Так ось, курс ИЗВЕБ 1.0 буде краще набагато! У цьому навчанні не буде жодного уроку взятого з минулих навчань. Виключно нова і актуальна інфа на момент початку 2023 року.
  • нові блоки навчання
    Цілі, дисципліна, тайм-менеджмент, самопродюсування, актуальні на 2023 рік методи просування та багато іншого.
  • вартість
    Вартість першого! (це важливо) потоку буде дорівнює вартості останнього Ізіка, хоча обсяг інформації тут буде кратно більше.
  • Кому підійде даний курс?
    Весь. Реально. Навіть якщо ти перший день в дизайні. Без перебільшення. І це найкраща база знань, яку ти на даний момент можеш придбати за ці гроші
1 тиждень — Фундамент або"Маршрут побудований". Спікер: Руслан Темурзієв
  1. цілі. Якби Гусейн Гасанов знав мій метод постановки цілей і роботи з ними, його курс "мислення мільйонера" можливо дійсно давав би свої плоди. Вчимося ставити цілі правильно, так, щоб їх дійсно хотілося досягати. Запитайте у пацанів з наставництва, наскільки це важливо.
  2. дисципліна. Впроваджуємо корисні звички, які щодня робитимуть наше життя кращим, роботу кайфовішою, а продуктивність продуктивнішою.
  3. планування. Тут про те, як нам ефективно досягати поставлених цілей з чітким розумінням шляху з точки а в точку Б.Тут ми не просто хочемо першу сотку, новий макбук або лежати під пальмами, а вибудовуємо чіткий і зрозумілий план дій для реалізації.
  4. біди з головою. Рік потрібно починати з чистою головою. Неможливо почати продуктивно рік, якщо в твоїй голові є такі думки: "я недостатньо хороший(-а) у своїй справі", "я недостойний/негідна того результату, який я хочу", "все навколо такі класні, а я шматок гівна", "а що про мене подумають, якщо я..." і так далі. Продовжувати можна довго. Ось від усього цього і позбудемося за один ефір. Позбудемося, повір.
  5. Груповий дзвінок з відповідями на питання + особисті дзвінки з учасниками ВІП-тарифу.
Повір мені. ПОВІР МЕНІ. Ти можеш щас думати, що тобі це не потрібно і це все не важливо, важливо вміти робити красиві картинки і знати кому їх продавати за багато грошей. Це важливо, безумовно. Але без Ось цієї бази ти дуже швидко встромишся лицольником в бетонний блок. Буде сильно неприємно і абсолютно незрозуміло що робити далі.

Це саме та інформація, завдяки якій учасники наставництва зробили х2-х8.5 в доході за півтора місяці.

Основний блок курсу-Дизайн і його наслідки
У кожного спікера буде свій блок на курсі, довжиною в тиждень, на якому він видасть свій матеріал, дасть домашнє завдання і перевірить його для учасників групового і віп-тарифів.

2 тиждень — спікер: Владислав Шолохов

Працював над проектами Тимура Кадирова, Олександра Чіпіжка, Артемія Сердитова, Алекса Маньє, Раста Пентагону, Олександра Перфільєва і тд. Працював над 95% всіх проектів в ніші інфобізнесу. 5 років займаюся дизайн-продакшеном. Власна команда. Співпрацюю з 4-ма різними студіями. Випускник Ізіка.

програма уроків:
  • Колажування в Фотошопі: робота з контурним світлом, Camera RAW, трансформування об'єктів, світлотінь, композиція, перспектива, корекція кольору, ретуш фото і т. д.
  • Робота з підрядом: як вибудувати комплексну роботу над завданнями клієнта і при цьому не обісратися;
  • Як дизайнеру оптимізувати свою роботу: зменшуємо час, витрачений на проект, вивозимо в місяць х1, 5-2 замовлень;
  • Як дизайнеру прилаштувати жопу до нагрітого місця в студії/команді: кращий спосіб продажу своїх рук;
  • Концепт, і навіщо він потрібен: виводимо роботу на рівень вище за рахунок роботи над смислами + розбори своїх робіт;
  • Проекти як вони є: розбір реальних комерційних проектів з поясненням що потрібно замовнику на ділі (презентації, воронки, креативи, соцмережі, Ленди і т. д.)
  • Лайфхаки для продажів: як підвищити ціну проекту одним лише сервісом під час продажу клієнту;
  • Проект-менеджмент: як організувати роботу будучи ледачим і тупим;
  • БОНУС: видаю дизайн-бандл своїх заготовок з уроком по застосуванню.
3 тиждень — спікер: Азамат Латипов
Працював над останнім проектом Тимура Кадирова. Має стабільні 100 + з дизайну, останні 3 місяці дійсно працює під пальмами в Таїланді. Був куратором на курсі насіння Романюка, а Семену ми передаємо полум'яний салам. Ну і випускник Ізіка, звичайно ж.

програма уроків:
  • Дизайн ефектних лендінгів у Фігмі: з нуля створимо дизайн лендінгу та розберемо всі особливості створення макетів, які своїм виглядом приводять клієнтів;
  • Особливості композиції для лендінгів: сітки і розміри макетів;
  • Пошук матеріалів і ресурсів для дизайну: де шукати, Як підібрати потрібні, як редагувати;
  • Створення концепції та дизайн першого екрану;
  • Робота з текстом. Шрифти, розміри, ієрархія текстових блоків;
  • Як малювати інші блоки лендінга, зберігаючи стилістику. Дизайн іконок;
  • Дизайн яскравих кнопок і форм;
  • Адаптація макета під мобільні пристрої;
  • Підготовка до верстки.
4 тиждень — спікер: Максим Шатагін
Макс скромняга, тому його біо я напишу сам. Макс майстер на шикарні колажі, переконатися в цьому можна буде, подивившись його роботи нижче. Він, природно, випускник Ізіка і на своєму потоці зробив один з найбільш, якщо не найкрутіший концепт Ленду на мою ТЗ. Загалом, у нього 100% є чому повчитися.

програма уроків:
  • Розбір перших екранів лендінгів: в Figma і Photoshop;
  • Сервіси та сайти для веб-дизайнерів: для роботи з шрифтами, кольором, AI, 3D, для натхнення, іконки, канали телеграм і форуми з безкоштовними матеріалами;
  • Робота з контентом для сайту: швидка Ретуш фотографій, огляд платних плагінів для фотошопу;
  • Підготовка дизайн-макетів до верстки: швидка генерація styleguide в Figma. Швидке перенесення сайту з фотошопу в фігуру;
  • Просування своїх робіт на Behance;
  • Створюємо роботу з нуля.
5 тиждень — спікер: Микита Незовітін
4.5 року у фрілансі. Першу сотку зробив через 1,5 року. На 300к вийшов у серпні 2022. Працював в BRIN CREW (логотип, якщо що, я малював ) з Тимуром Кадировим і ще різними хлопцями з інфобіза. Чимало було і зарубіжних замовлень: з Ізраїлю (Міністерство охорони здоров'я) або, наприклад, Канади і т. п.

Я з тих, хто бере замовлення не типовим шляхом через особистий бренд і ведення сторінки, а через Партнерський маркетинг і створення мережі постійників. І так, з 2019 року я перестав шукати клієнтів сам

програма уроків:
- Чому ти так хочеш 100к, а вони у тебе не з'являються?
Розповім, чому ти не справді не хочеш цих грошей і розповім як за допомогою простих інструментів знайти свої хотілки і справжні цілі, які йдуть від душі;
- Фінансова розтяжка
Гнучкість нам просто необхідна, в тому числі і в фінансах. Поясню як підняти свій рівень норми у витратах(так, будемо вчиться витрачати гроші на себе коханого). Люди з грошима піклуються про себе, подбаєш і ти;
- Як знаходити креативні ідеї
І як швидко їх реалізовувати. А потім ще змішувати як коктейль і отримувати супер унікальний і соковитий візуал, від якого відвисне щелепу у твого клієнта, а тобі дадуть приз за самий унікальний дизайн в світі;
- Оптимізація роботи
Як робити швидко, не для того щоб більше працювати, а для того, щоб більше часу залишалося на себе самого. Щоб можна було сходити в лазню з друзями або відправиться катати на борді і не париться ні за бабки ні за те, що у тебе проект горить.

6 тиждень — спікер: Руслан Темурзієв
Ваш покірний слуга. Так як даний курс розрахований на мою аудиторію і навіть більшою мірою на тих, хто вже проходив Ізік, чи має сенс розповідати про те, хто я і що вмію?

програма уроків:
  • Тренди дизайну 2023: штучний інтелект і не тільки;
  • Колажування, як основа всього: розповідаю як зробити обкладинку, перший екран лендінгу і взагалі все що завгодно в стилі дизайнерів, до яких ви небайдужі;
  • Фотошоп-майстер: мій особистий гайд по інструментах фотошопу, який дозволяє мені робити те, що я роблю;
  • Детальний розбір моїх робіт: що, навіщо і як воно взагалі зроблено;
  • Робимо роботу в моєму стилі.
7 тиждень — клієнти, гроші, особистий бренд і все, що з цим пов'язано. Спікер: Руслан Темурзієв
- Робимо кнопку"бабло". Розробляємо власну схему залучення клієнтів, яка більше ніколи не залишить тебе без клієнтів. Є просадка? Відкрив схему, зробив 1-2-3, набрав проектів, сидиш працюєш, бабки стегно гріють;
— Продаж. Обґрунтоване підвищення чека, допродажу, продуктова лінійка, ТЗ, бриф, сузір'я. Загалом тут все, що дозволить тобі продавати легко і за комфортний чек. І те, що дозволить тобі заробляти більше;
- Особистий бренд в 2023. Які майданчики вибирати в 2023 році для продажу дизайну + готові стратегії просування під кожну площадку;
https://privatelink.de/?https://vk.com/@easyweb-iziveb-10-pro-versiya-izigenga-top-spikery-polnostu-novyi-ma

Угорі