Що нового? Отже, чим другий потік буде відрізнятися від першого:
Тепер в навчання може вписатися будь-який бажаючий. У першому потоці я брав людей більш менш досвідчених, тому що не навчав основам роботи в Фотошопі.
Тепер же в навчання доданий зеро-блок, в якому я розповідаю як створювати файли, які існують розміри, які є інструменти, які знадобляться в роботі і т. д.
У другому потоці є 2 варіанти участі. Дешевше і дорожче. Подорожче для тих, хто хоче більше індивідуальної роботи і фідбеку. Після першого потоку, де зворотний зв'язок у вигляді розборів отримували всі без винятку (а це 26 осіб), я зрозумів що по-іншому ніяк.
2 тижні теорії і 2 тижні практики, замість 1 тижня теорії і 3 тижнів практики. Здавалося б, в чому сенс? Але досвід першого потоку показав, що теорія від мене заходить на "ура", в той час як на практиці, особливо під кінець, всі починають штовхати XYN. Тому тепер у нас буде 2 тижні потужної теорії і 2 тижні щільної практики.
Буде багато теорії. Буде ще більше практики. Буде тонна зворотного зв'язку. Тому курс буде йти 4 тижні. І кожен тиждень буде присвячений окремому важливому блоку.
- Що таке дизайн ВКонтакте [і не тільки] в 2020 році? Тренди, референси, розбір прикладів як треба і як не треба.
- Робота з ТЗ. Приклад ідеального технічного завдання. Що вимагати від клієнта, як дати йому зрозуміти що він хоче і зробити йому упаковку мрії. Закохуємо в себе клієнта.
- продаж упаковки. Ціноутворення. Як продавати дорожче. Допродажі в упаковці соцмереж: впроваджуємо плюшки, які багаторазово підвищують чек. Перестаємо робити продажі за схемою "аватар + шапка = 1000 рублів".
- Креатив-як розвинути креативне мислення і перестати клепати шаблони.
- живий зідзвін з учасниками Преміум-пакету: відповіді на питання, розбір ваших поточних робіт.
- Зеро-блок — введення в роботу з фотошопом. Для новачків і досвідчених. Як не загубитися в інструментах і робити гарматний дизайн, використовуючи всього 30% інструментів фотошопу.
- розбираю свої роботи по шматках. Показую що і як зроблено, де які інструменти використані. Загалом, рубрика " а як це зроблено?!".
- різноплановість і створення "глибини" картинки. Види розмиття об'єктів. Обробка фото і деталізація об'єктів. Робота зі світлом, тінню і змішуванням шарів. Стилі, дії та все таке.
- Інструменти і исходники. З чим працюю особисто я, де черпаю натхнення. ТОП моїх ресурсів для скачування всього, що може стати в нагоді в роботі над упаковкою + мої фішки при створенні дизайну, як робити "круте шоу", а не просту нудну упаковку.
- живий зідзвін з учасниками Преміум-пакету.
себе упаковувати приємніше всього. Якщо хтось і може викочувати тобі Тупі правки, то це тільки ти сам. Для себе завжди робиш з душею, з розмахом, соковито потужно і так далі. Ось цим і займемося.Дивовижний факт: в Технічному завданні, в графі "покажіть роботи, які вам подобаються" мої замовники досить часто вказують посилання на мій блог. Або відразу пишуть мені зі словами "у тебе крута упаковка, хочу як у тебе".
Висновок: твоя упаковка сама тебе продає. Навіть без кейсів. Так може варто вже попрацювати над своєю упаковкою або так і будеш шевцем без чобіт?
Навіть якщо ти вже упакований, я впевнений, нам є над чим попрацювати.
Понеділок: особистий бренд, блог, контент. Що, як, навіщо і чому. Пояснюю на власному прикладі і особистому досвіді. Чіткий план створення свого блогу. Розбираємо добре і погано упаковані блоги. Розповідаю як при мінімальних вкладеннях виглядати максимально дорого. Даю ДЗ на тиждень.
П'ятниця: живий зідзвін з учасниками Преміум-пакету, розбір ваших блогів, ідей блогів, вказую на помилки аж до "поміняй шрифт, посунь на 10 пікселів" і все в такому дусі + роблю кілька вибіркових розборів учасників стандарт-пакета в відео-форматі.
понеділок: роздаю тематики дипломних проектів. Учасники стандарт-пакету вибирають довільну тематику із запропонованих мною.Всі учасники Преміум-пакету працюють над реальним проектом, за який один учасник за підсумком може на конкурсній основі отримати гроші і повністю оббити вартість свого навчання.
Проекти потрібно буде упакувати з використанням навичок і знань, отриманих за три тижні. На розробку проекту буде дано 4 дні.
Четвер: живий зідзвін з учасниками Преміум-пакету, розбір кожного проекту, вказую на помилки аж до "поміняй шрифт, посунь на 10 пікселів" і все в такому дусі + роблю кілька вибіркових розборів учасників стандарт-пакета в відео-форматі.
що в підсумку? За 4 тижні ти:
- Прокачаєш свій рівень дизайну (і звичайно зможеш це застосовувати не тільки в дизайні соцмереж);
- зрозумієш як правильно працювати з замовниками, з технічним завданням, як обґрунтовано продавати дорожче;
- піднімеш свій середній чек і головне зробиш це обґрунтовано і з користю для замовника;
- дізнаєшся всі мої фішки та інструменти, які я використовую в роботі і отримаєш повний секретний арсенал моїх ресурсів для "соковито-потужного" дизайну.
- Упакуєш (або перепакуєш) свій блог під моїм керівництвом. Навчишся його правильно вести і рекламувати;
- зробиш + 1 новий кейс нового рівня в своє портфоліо;
- отримаєш можливість взяти реальне замовлення в роботу і повністю відбити вартість курсу під час його проходження.
- потрапиш в п'ятірку кращих, кого я візьму в ИZИGЭNG. Я в тобі не сумніваюся.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@easyweb-izigeng-20-tvoi-nu-level-v-dizaine-socsetei-i-ne-tolko