Що нового?

Придбаний Я більше, ніж Королева! Я більше, ніж Король! (Світлана Балабуюк)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 14706 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 133 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
програма "Теоретико-практичного курсу з самозцілення і омолодження: "я більше, ніж Королева!"включає теоретичну і практичну частини, які розкривають закони роботи вашого тіла і Всесвіту, їх взаємодія, в результаті якого народжується наша реальність. Практична частина включає комплекс методів, засвоєння яких дозволяє освоїти навички та вміння повного управління своїм тілом, своїм віком і своїм зовнішнім виглядом.
  • завдяки новим знанням про свій устрій, відбудеться переоцінка своїх можливостей і здібностей, зміниться погляд на себе, на те, хто ви є насправді.
  • ви дізнаєтеся, як можна просто і легко активізувати програму ДНК на зцілення і омолодження: і програмування.
  • ви придбаєте навички управління механізмами творіння.
  • ви нормалізуете свою вагу, якщо в цьому є необхідність, змініть форми свого тіла, а також, відновите емоційний баланс, знайдете невразливість до негативних впливів.
  • ви швидко і легко придбаєте звички і мислення людини, який виробляються при бажанні протягом тривалого часу за допомогою тривалих вольових зусиль і болісних тренувань.
  • ви підключите механізми самозцілення і омолодження, навчитеся не тільки зцілювати і підтримувати молодість свого тіла, але і навчати цьому своїх рідних, коханих і близьких Вам людей.
  • ви не тільки повернете вік назад, станете молодіти і хорошеть, станете енергійніше, але і збільшите доходи, будете створювати бажане у всіх життєвих сферах: підніметеся по кар'єрних сходах і гармонізуєте відносини.
  • Курс, до вивчення якого ви приступите, поведе вас по дорозі самопізнання, завдяки чому ви зміните свою зовнішність, своє здоров'я, повернете свій вік назад. Освоюючи навички управління своїм тілом, його фізичним, емоційним станами і віком, ви одночасно освоїте метод управління своєю долею. Це автоматично одержуваний вами бонус, так як механізми управління станом тіла і життєвими обставинами, які ви дізнаєтеся і почнете застосовувати – це ті ж самі механізми. Так, що один постріл самопізнання дозволить вам вбити не одного зайця, а стільки, скільки ви побажаєте.
в даному покроковому керівництві представлені матеріали, які ви повинні прочитати, регулярно Слухати, виконати завдання в тій послідовності, в якій вони представлені. Одночасно Ви отримаєте синтез наукових і духовних знань про те, хто ви є насправді, як ви влаштовані, як творите сценарій персонального міфу і знаходите "виконавців ролей для гри" на сцені свого життя. Ви дізнаєтеся про те, яким потенціалом ви володієте і як його активізувати, щоб створити нев'януче, здорове тіло, а заодно і бажані обставини життя. Ви отримаєте не тільки найефективніші, але і найлегші, приємні інструменти для досягнення своїх цілей. Це не означає, що вам зовсім не доведеться працювати. Налаштуйтеся на те, що Ви подібно Пігмалеону, будете ліпити з себе Галатею. Але, я впевнена, що вас так само, як і Пігмалеона, натхненного і закоханого в продукт своєї творчості, ця робота буде наповнювати радістю і енергією життя, і вона буде сприйматися Вами не як робота, а як захоплююча гра.
Мета курсу допомогти Вам зцілитися, включити програми омолодження, стати невразливим до хвороб і потім передати свою майстерність коханим і близьким людям.
Заявлена мета виходить за рамки запропонованої теми, так як розкриває вам істину про себе, розширює вашу свідомість, дозволяє зрозуміти: яке місце ви займаєте в світобудові і яку роль в ній граєте.
Продажник
https://privatelink.de/?http://asteri-1.ru/wppage/kurs-po-omolozheniyu-2

Угорі