Що нового?

Придбаний Я гідна. Про силу батьківського захисту, жіночу цінність і впевненість (Тетяна Сокор)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6949 ГРН
Учасників: 0 з 22
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 328.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ця програма повністю переверне твоє життя! Більше 1000 учасниць вже зробили це!

якщо ти втомилася:
  • від власної невпевненості, недовіри собі, страхів, порівняння себе з іншими не на свою користь.
  • від існування в режимі "дім-робота-дім" і відпустки 1 раз на рік, від невіри в свої сили і таланти і здібності
  • від існування в "шапці - невидимці" для гідних чоловіків, а якщо ти в стосунках - від нудьги і відсутності романтики, невпевненості в партнері, його нестабільного заробітку; від того, що партнер не хоче розвиватися, не хоче більше заробляти, його все влаштовує!
  • постійно собі у всьому відмовляти! Втомилася сама все на собі тягнути...
  • спостерігати як інші здійснюють свої мрії, займаються улюбленою справою, що приносить гідний дохід
так, можна сидіти і чекати змін у своєму житті нескінченно...
І можна ображатися на батьків, долю, чоловіків і навіть на себе.
Ходити на безкоштовні тренінги і читати книги...
Чекати роками, коли він прийде і вирішить щось у твоєму житті...
Відкриєш шлях твій шлях у здорові стосунки. Коли ти не ревнуєш, не перевіряєш телефони, не чекаєш цілодобово його дзвінка. Коли ти вмієш довіряти і жити в стані наповненості і щастя
  • ти будеш сповнена енергії і щастя і будеш легко дарувати його оточуючим. У тебе буде техніка-позбавлення від токсичних емоцій-в будь-якому місці 3-5 хвилин і ти сповнена енергії і спокійна "як танк"
  • твій чоловік буде намагатися зробити тебе щасливішим, твої діти перестануть хворіти і будуть краще вчитися – адже щаслива жінка своєю цілющою енергетикою робить щасливішими і здоровішими всіх навколо
Модуль 1
1. Цілі, намір на проект, Як побудувати своє життя так, щоб щодня відчувати щастя і жити тут. Енергетична чистка. Практика наповнення безумовною любов'ю"мій ріг достатку"

2. Наповнення. Працюємо з першим ступенем фундаменту-з базовою довірою.
Робота зі страхами, тривогою, образами, почуттям непотрібності, порожнечі, самотності
Глибинне опрацювання фундаменту" захист " практики: мої захисники, мій лицар, Ілля Муромець - моя опора і захист
Техніки" зцілення дитячої частини"," щасливі батьки","благословення на щасливу жіночу долю"
Зцілення травм зачаття, самотності, невибраності. Тижневий інтенсив:" Щаслива дитина " Практика Переписування долі. Практика наповнення батьківською і материнською любов'ю.

3. Перший ступінь захисту.
Робота з кордонами і вмінням говорити "ні".
Відмовляти легко і правильно, практики роботи з почуттям провини.
Практика-очищення енегетіческого простору, енергетичний захист, як захистити себе від вампірів і негативу.

4. Робота з заблокованими почуттями та емоціями. Еергетіческая ємність-відкриваємо канали прийняття
Робота з оточенням. Як вийти в успішне оточення. Практика:"Моя цінність"

5. Пропишемо план дій для реалізації твоїх цілей.
Навчишся включати стан щастя-будеш знати свій особистий рецепт, як відчувати себе впевненою будь-якій ситуації.

6. Працюємо з темою довіри чоловікам, опрацювання фігури батька - несвідомої образи. Ієрархія-як вбудувати батьківське визнання
Опрацювання прихованих образ на чоловіків, претензій, пригнічених почуттів на адресу чоловічого світу.
Техніки і практики на впевненість в собі і жіночу цінність

7. Ми будемо працювати з критикує фігурою (та частина тебе, яка постійно сперечається, знецінює твої успіхи, не визнає твої досягнення, критикує, порівнює тебе з іншими).

Модуль 2
1. Робота з твоєю внутрішньою силою. Захист-ступінь 2.
Як повернути собі свою силу, перестати для всіх бути хорошою, чекати визнання і любові.Практики "Шторм, Ураган, Буря"
Практики на реалізацію мрії: Практика "Виношуємо мрію" і як реалізувати подорож мрії
Взаємодія з успішним чоловіком - як збільшити ємність прийняття? Практика - "семиразовий чоловічий захист"
Енергетична ємність-як вміщати більше енергії, грошей, змінити оточення на більш успішне

2. Ієрархія чоловічого і жіночого.
Як реалізувати благополуччя у відносинах і в фінансах? Як стати жінкою плюс?

3. Сходинки відьма, АМАЗОНКА, ГЕЙША - як розвинути інтуїцію, фінансову незалежність, і сексуальність?
Як втомитися від мети, позбутися від страхів, знайти енергію на дії?
Розвиток сексуальності, посилення жіночого здоров'я, позбавлення від негативних жіночих сценаріїв "я сама".

4. Робота з родовим сценарієм.
Як змінити свої родові установки і не продовжувати їх в своїх дочках і синах?
Практика "зміна сценарію роду"

5. Гідність
Практика" Королева краси", практика"я знаю собі ціну"

6. Робота з негативними заборонами на щасливе життя, відносини, Гроші.
Практики зцілення від негативних батьківських сценаріїв.

7. Сепарація від батьків.
Техніки" Три ступені дорослішання","вихід в Нове життя"

8. Робота зі страхами.
Відкриваємо дороги в Нове життя: Практика "Ключ до успіху" - призначення, гроші, відносини

9. Енергетичний розлучення, позбавлення від минулих відносин - завершення всіх енергетичних зв'язків

10. Робота з жіночністю і сексуальністю
Прийняття свого тіла, своєї краси
Зняття заборон на сексуальність і привабливість
що в підсумку?
  • перестанеш себе порівнювати з кимось, заганяти під чужі вигадані шаблони-знайдеш стан власної унікальності і і зможеш легко і впевнено вирішувати будь-яке завдання в житті, підвищиш власну цінність, а значить і ценнность себе як жінки, фахівця, професіонала
  • позбудешся від стану себе "недо": недостатньо успішною, недостатньо щасливою, недостатньо красивою, недостатньо розумною, професійною. Сформуєш міцну опору особистості, свій фундамент і впевненість, самоцінність і гідність
  • позбудешся хворобливого переживання невдач, відмов, косих поглядів, будь-якої критики. Знайдеш справу свого життя і міцно встанеш на ноги
  • З'явиться сила, впевненість взаємодіяти з успішним з чоловіком і залучити такого чоловіка в своє життя, мотивувати його на більший дохід
  • ти легко будеш одягатися в хороших дорогих магазинах, відвідувати косметолога з кращими процедурами, одягатися в той одяг, який тобі подобається, а не той, на який вистачає грошей
  • ти почнеш залучати в своє життя потрібних тобі людей. По бізнесу, нових друзів, чоловіків, шанувальників – ти навчишся вибирати зі стану впевненості і внутрішньої сили. Відкриються нові можливості, там, де здавалося це неможливо
  • ти навчишся не порівнювати себе з іншими жінками. Ти будеш знати і відчувати свою унікальність. Ти будеш цінувати себе більше і відкриєш собі дорогу до достатку, кращим відносинам, призначенню
  • вийдеш на новий рівень достатку. Ти реалізована сама як особистість. Як жінка. Ти стаєш гідна більшого: енергії, подій, нових зустрічей
  • відкриєш шлях твій шлях у здорові стосунки. Коли ти не ревнуєш, не перевіряєш телефони, не чекаєш цілодобово його дзвінка. Коли ти вмієш довіряти і жити в стані наповненості і щастя
  • ти будеш сповнена енергії і щастя і будеш легко дарувати його оточуючим. У тебе буде техніка-позбавлення від токсичних емоцій-в будь-якому місці 3-5 хвилин і ти сповнена енергії і спокійна "як танк"
  • твій чоловік буде намагатися зробити тебе щасливішим, твої діти перестануть хворіти і будуть краще вчитися – адже щаслива жінка своєю цілющою енергетикою робить щасливішими і здоровішими всіх навколо
https://privatelink.de/?http://tatyanasokor.ru/ya-volshebnica/

Угорі