це найбільш купований вебінар Зіни Шамоян! Щоб зрозуміти, чи потрібен вам цей вебінар, перегляньте прикріплений запис ефіру і прочитайте програму вебінару нижче:
важливо:
Внутрішні відчуття" я гідна кращого "і" я маю право на краще", які ми будемо повертати на цьому вебінарі — це почуття власної гідності. Це не гординя і не егоїзм.
Егоїзм починається тоді, коли ви хочете багато брати і немає бажання ділитися.
Але якщо жінка не здатна "брати", то їй і нічого "віддавати". Жінка, яка не бере те, що їй потрібно — знаходиться в нужді. Перебуваючи в нужді, ви не можете дати нічого цінного іншим людям. Так ви втрачаєте свою цінність і привабливість. Ви стаєте спустошені, а не наповнені.
Цінним і альтруїстичним людиною вважають того, хто багато дає. Хто приносить людям радість, цінність, користь, заряджає інших своєю енергією, не вимагаючи за це компенсації.
Спочатку посудину потрібно наповнити, перш ніж з нього можна буде пригощати гостей. Це вебінар буде саме про те, як повернути собі ту саму наповненість.
У багатьох ця ідея викличе внутрішній протест і опір, через установок, які є у більшості жінок. Ці установки в тому числі ми будемо розбирати на вебінарі.
1) розберемо ті установки, через які ви боїтеся собі дозволити:
- сімейне щастя;
- турботу, подарунки, теплі слова і добре ставлення від чоловіків;
- достаток у грошах;
- визнання і захоплення від оточуючих людей, в тому числі від чоловіків;
- бути красивою і здоровою;
- бути успішною в своїх справах і в творчості.
- Медитація на повернення почуттів"я гідна"і" я маю право". Ви зможете відчути те нормальне, здорове внутрішній стан, при якому можна легко приймати блага в своє життя, без страху, опору і негативних очікувань.
- техніка на любов до себе, повагу до себе, підвищення своєї гідності, самооцінки.
- вправа для домашнього завдання, яке дозволить вам працювати над своїми установками, зміцнювати в собі відчуття" я гідна " і бачити результати в реальному житті;
- рекомендації для подальшої роботи над собою.
https://privatelink.de/?https://zinashamoyan.ru/?ysclid=l4trgb5xe7235117864